Acıların Çocuğu Guts
Eh ben Griffith çizdikten sonra kardeşimde durur mu o da gidip Guts çizdi, tabi bu kaç ay öncesinin mevzusu ama o zaman yaşadığımız olaylar hala aklımda mesela kardeşim biz bunları yaptıktan sonra Casca çizecek birini aramaya koyulmuştu işte seri tamamlansın diye 🤣. Öyle yani şimdi de gelelim Guts'a. Ben ki dünyanın animesini izleyip, manga ve webtoonunu okumuş insanım yine de hiç Guts kadar çok çeken bir karakter görmedim. Yani neler neler yaşamadı ki, anlatsam roman olur. Tamam hayatı boka batan çok hatta bazılarının hikayeleri fazlasıyla uçuk ama birinciliği ben Guts'a veriyor ve merhum mangakasının onunla ne alıp veremediğini düşünmeye gidiyorum. Artık hem Guts'ı hem de Griffith'i attığıma göre Allah izin verirse mangasına da bir inceleme yazarım, o zaman bir sonraki destan çalışmama kadar hepinize elveda diyorum arkadaşlar. Merak edenler için de Berserk - Cilt 1 incelemem burada → #281309738
Anime
Guts, devasa kılıcı ve aman bilmez azmiyle birçok zorluğu aşmıştı. Hayat ona ne kadar kötü davransa da, yine de kötü olmayan bir karakterdir ve benim için adamdır. Harika bir çalışma olmuş kardeşinizin emeğine sağlık.
Firefly
Teşekkürler kendisine övgülerinizi ileteceğimden emin olabilirsiniz. Ayrıca Guts ile ilgili söylediklerinize de katılıyorum.