Hayatın içinden akan bir kitap:)
2025 14. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2025 20:03
"Bu sayfalarda hepimizin yaşadığı, ama bazen ifade etmekte zorlandığı, kelimelere dökemediği o karmaşık, o insani duygular var." Gerçekten de öyle bir kitap. Çok samimi ve duygu dolu bir dille kaleme alınan değerli bir eser. Öncelikle kitabı çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum. Kitabı okurken herkesin kendinden bir şeyler bulacağını hatta unuttuğun bir anıyı hatırlayacağı , belki de hiç düşünmediği, hiç fark etmediği yerlere gidecek bu satırlarla birlikte. İşte bu duyguların ve düşüncelerini, hissettiklerini başka insanların da hissettiğinin farkına varacaktır çoğu satırlarda. Onlarında bu sessiz ama derin yolculuğa çıktığını gösteren bir eser. "Kitapların, insanları görünmez bağlarla bir araya getiren, ruhlar arasında köprüler kuran en güçlü araçlardan biri olduğuna tüm kalbimle hissettim. Sevgili Cuma Bozkurt Kaleminize, emeğinize, yüreğinize sağlık keyifle okudum :) Okurken çok derin duygular ve yüz ifadeler ile satırlara eşlik ettim. Herkese tavsiye de bulunabileceğim bir deneme örneği ta hayatın içinden, o samimi duyguların vücut almış formu.
Belki de Sevemedik - 1Cuma Bozkurt · Play Kitaplar · 202477 okunma
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aynı duyguların paydaşı olmak hem mutluluk verici hem üzücü. Kitap mutluluk kokan bir kitap olmadığı için söylüyorum bunu. Ayrıca puanlama yapmanızı rica edeceğim, benim için yorumunuz daha değerli ancak insanlar dikkate alıyorlar maalesef. Tekrar teşekkür ederim.
Ece
Rica ederim 😊 kaleminize emeğinize yüreğinize sağlık tekrardan.