Eğer Peşinden Gelirsem IIEmre Gül
Bugün sizlere cok severek merakla okuduğum #egerpesindengelirsem serisinin ikinci kitabıyla geldim.
İlk eser oyle bir yerde bitmişti ki iyi ki ikinci eserde elimdeydi Yoksa merak denizinde boğulacaktım.
İlk kitabın sonunda bıçaklanan Armin im,canıyla uğraşırken bile burnunda sevdiğinin kokusu vardı
Acıyla kıvranırken kendisine yardım etmesi için Saruhan’ı arıyor.Saruhan jet hızıyla gelip Armin i kurtarıyor.Bıçaklanma olayından sonra Saruhan,İpek,Eymen ve Armin yeniden bir araya geliyor.Ekibin tek hedefi var o da MAT örgütünü çökertmek.
Bu arada Armin,bir zamanlar Saruhan ın eğittiği Uygar dan dövüşmeyi,Eymen den el çabukluğunu,İpek ten ise şehirde iz bırakmadan nasıl hareket edeceğini öğreniyor
Aksiyonun hiç bitmediği,sırlarını bir bir açığa çıktığı eserin devamını nasıl bekleyeceğim inanın bilmiyorum
Yirmi sekiz yaşında ki İpek in geçmişte yaşadığı acıyı Armin e anlattığı satırları okurken yüreğim sıkıştı.Kalbimin tek sahibi dediği Devran ın,vicdandan yoksun insanlarla bir olup çocuğunun ölümüne seyirci kalması affedilecek bir şey değil
Sultan ın oğlu sonuçta merhamet ne gezer Devran da.Bu satırları okurken İpek imi sarıp sarmalamak istedim
Sultan ın hikayesini okuduğumda,senden korkulur Sultan,şeytana pabucunu ters giydirirsin diyen dilime sahip olamadım
On üç yaşına kadar annesini öldü sanan Armin in,annesi kimdi?
Her şey sona erdiğinde kim ihanete kurban gidecek,ya da kurduğu ihanet oyununda galip gelecek?
Anne ve babası hayattayken kimsesiz kalan Armin,Saruhan ın,Eymen in ve İpek in hayatını kurtarmak için kiminle pazarlık yapıyor?
Armin,Ilgın dan kimlerin kendisinin öz kardeşi olduğunu öğreniyor?
Kimin paramparça kalbi intikam ateşiyle yanmaya başladı?
En büyük hüneri hayal çalmak olan,soygun çetesi için kaçırdığı çocukları eğiten,insan ticareti yapan,masum hayatlar üzerinden oyunlar kuran,çocukların korkularını silah olarak kullanan,ölümün nefesi,kimsesizlerin celladı,insan tüccarı olan Sultan ın kurduğu MAT örgütünü,bizim ekip çökertmeye başarabildi mi derseniz?Cevap yokMerak edenlere seriyi okuyun derimKalın sağlıcakla
@guardianyayinlari Gizem Nur TopalSerpil MeriçSeher KoyunluEmre Gül
#okuyanteraziokuyor #okuyanterazi