Hanımlar-Beyler, biraz Hümanizm'e ne dersiniz?
2025 28. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2025 01:24
Varlığını zevk ve sefadan başka bir şey ile sürdürmeyen insanların cinsiyetinden ötürü kendilerine kutsiyet atfedip, her şeyin sahibi gibi davranmalarını, kibirli ve hatta hastalıklı buluyorum. “Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen”, diye tasvir edilmiş "insanın" nefretle kutuplaşması ve iki cinsin birbirini değersizleştirmeye çalışmaları... İçler acısı bir durum. “Ruh hastalıkları insanı bencil yapabiliyor,” demiştim. “Evet ama insanı şerefsizin teki de yapmıyor yani.”s.82 kendi küçük dünyamızdan kafamızı kaldırırsak zaten şahane bir dünyanın olmadığını rahatlıkla görebiliriz. Hayıflanmak yerine daha fazla berbat etmemek için çabalayabiliriz. -içimizde ki pisliğe meyilli ikincimizi törpülemeye çalışarak- Erkeklerin kadınlara süs bebeği gibi bakmayı bırakıp, insan olarak değer vermesi, kadınların erkeklerin de duyguları olduğuna, bir duvar olmadıklarını anlayıp haklarını teslim etmesi, hâni biraz insan gibi davranması çok mu zor olur?.. Kitabımız, Erkekleri Öldürüp Paçayı Sıyırmanın Yolları, Oldukça keyifli bir eserdi -Pedofili, tacizci "insanların" öldürülmesi keyifli bir şey- fazlaca kan, kemik ve beyin parçacıkları içermesiyle çokça dehşet anları yaşattı. Onun dışında okuyacakların flüt bardağın önemini kavrayabilmelerini umuyor ve beğendiğim bu eseri tavsiye ediyorum. Sevgiyle kalın..
Erkekleri Öldürüp Paçayı Sıyırmanın YollarıKaty Brent · İndigo Kitap · 2024232 okunma
1.400 Gösterim
İncelemeni okumadım detaylı şöyle bir göz attım döndüğümde derin derin okuyacağım o zaman hakiki yorumu bırakırım😂😂♥️
Fatma
@Papatyassss sakin sakin 😅 Bak şimdi 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💐💎🩷😘😂
Yorumuna sağlık torunum .Keyifle okudum 😊🫶🏻 Kitabın ismi "gel beni oku" diye bağırıyor :))
Teşekkür ederim pamuk nenem 🤍 bir denemelisin 😌💐
Kitap hakkında incelemen saiyesinde şimdiden bilgi sahibi oldum daha kitabı okumadan bebekamîn ☺️ kalemine sağlık ✍️ çok teşekkür 🫴😘 Bu kitabı da listeme aldım 😊
Fatma
Rica ederim güzelim💝 bir şansı hak ediyor ✨💐
Emeğine sağlık canım çok güzel yazmışsın dahada merak ettim kitabi şimdi nasip diyelim 🌺
Fatma
Westiyam Onun da zevkleri var gerçi biraz gözlere eziyet ediyor ama olsun değiyor 😬😅💐🤍
Her iki tarafı da değerlendirip eleştirmen çok kıymetli. Bu yolu bu kadar katetmiş olman çok güzel çünkü beraber çok çabaladık ve ben seninle gurur duyuyorum 👏
Fatma
Kıymetli yorumun için teşekkür ederim 🩷 düşüncelerin benim için çok değerli her zaman yanımda olduğun için çok teşekkür ederim çiçeğimm🫀💎
Kelimelerle dans ederek yapılan incelemelere bayılıyorum Kadınların ruhunu anlayıp onları özel hıssettıren erkeklere lafım yok ama ülkemızde kadınlara verılen değer ortada Katy eğer Türkiye'de yaşasa nasıl bir kitap yazardı dıye düşündüm bir an Daha bir kaç gün içinde bu ülkede ilişkiyi reddettıyı için karşı tarafın gururunu kırdıgı için ceza indirimi uygulandı😡 yakılarak öldürülen kadınlar polis tarafından korunamayıp eski eşleri tarafından öldürülen kadınlar içimi çok acıtıyor Hele bin muhteşem güneşte okuduğumuz kadınlar neler çektiler Neyse herkesı bır kadın doğurdu kadınlar gerçekten çok kutsal Umarım kadınlarımızın değeri bilinir (Leyla yıne atarlı bir sitem oldu galiba)
Fatma
Yorumun için teşekkür ederim LULU 💐 Aynı düşünceleri paylaşıyoruz bu konuda ama bunun dışında iki cinsin birbirini bu kadar değersizleştirmesi çok kötü erkek ve kadın olmanın ötesinde insanız iki cinsin bu kadar nefretle hareket etmesi ne kadar doğru bilemiyorum ve bu nefret işleri daha kötü hâle getirmekten başka bir işe yaramıyor. 💐🫶🏻