Puan vermedi·64 syf.····Okunma: 26 Ağustos 2025 18:18 İlginç bi değerlendirme yapacağım… ben bu kitabı rüyamda gördüm. Biraz önce elime ulaştı. Hemen okudum ve açıkçası söyleyeceklerim şunlardan ibaret :
Yaratılmışların hepsini TEK bir yaratıcı yaratmıştır. Din dediğimiz şeyin aslında hepsi TEKtir. Ve doğru olanı emreder. Tüm dinler YARATILMIŞLAR için vardır. Öteki hayattaysa ( benim anladığım ve inandığım ) din yoktur, BİRLİK vardır. Mısır döneminde yaratılmış olanlar şimdiki insanoğlu olan Ademoğullarından farklı özelliklere sahip olmaları sebebiyle kendilerini Tanrı olarak görmektelerdi. Ancak hepsinin inancı BİRdi. Hepsi doğruyu, adaleti, düzeni, dürüstlüğü emrediyor, ona göre yaşamayı HAK sayıyordu. Var oluşları evrimsel olarak farklı olsa da doğru herkes için, her şey için tekti. Son din İslam’ın kitabında geçen tüm emirler Thoth’un, Osiris’in metinlerinde de birebir geçmektedir. Tüm bunları görünce tüylerim diken diken oldu. Ben bu kitabı rüyamda gördüm. Cehennem azabını Kuran kaynar su betimlemesi ile anlatırken, Mısır döneminde de cehennem aynı sözcüklerle anlatılıyordu. Cennet ve cehennem inancı aynı. Aslında unutmayınız. Tüm kitaplar diriler içindir. Söyleyeceklerim bu kadar.