2025 65. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2025 00:41
kitaba eloise'den nefret ederek ve jasper'ı severek başladım, jesper'dan ölümüne nefret edip eloise'e acıyarak bitirdim. garibim resmen üvey evlat muamelesi gördü tüm kitap boyunca. bizim sevgi pıtırcığı eden ailemiz kızlarını resmen sildiler. evet hatası çok büyük, önceden de pek iyi izlenimler bırakmamıştı zaten, ama o kadar yalnızdı ki kitap boyunca ona üzülmekten bir hal oldum resmen. onu önceki kitaplardan hep saf, salak, pervasız sanıyordum ama kendi kitabında anladım ki bu kızın sorunu hayır diyememekmiş. başına ne geldiyse kalbinin temizliğinden geldi. bu son olay hariç tabi bunun sebebi onun salaklığı ve asıl jasper'ın pervasızlığıydı. ah jasper!! senden nasıl nefret ediyorum var ya (kızgın surat emojisi) kabul edelim önceki kitapta hepimize karizmatik gelmişti ama bir insanın karizmasının altında bu kadar mı çürük bir benlik olur! o kadar foster'a laf ettiniz oh olsun size kızlar dhchfhc . hayatımda bunun kadar ikili oynayan, ne istediğini bilmeyen bir insan görmedim. eloise'i hiç ama hiç hak etmedi. zavallı kız ömrünün tamamını sevdiğini bile zar zor kabullenen bir adamla geçirecek. ah eloise sana nasıl üzülüyorum bir bilsen. bir de kitabın saçmalığından bahsedelim biraz. tamam hadi konusunu kurgusunu geçtim, bundan önceki kitapta karakterlerin daha 100. sayfada hemen sevişmelerinden yakınmıştım ama bu kitapta daha 100. sayfaya gelmeden başladılar. ve kitabın sonuna kadar her sayfada yiyiştiler. bir de adam kıza meleğim diye hitap ediyor meleğim ne allah aşkına dhhchc. bu hitabı aslında severim ama jasper... sence işin ortasında meleğim diye hitap etmek oluyor mu?? 2 dkya eloise to abelard okuyacak sanki fjjcc. neyse, konusundan, jasper'dan ve çiftten nefret etmem bir yana (eloise değil, eloise ve jasper'dan) kitabın tek iyi yanı akıcı olmasıydı. bir de sonraki kitap lyla'nın kitabı ve çok merak ediyorum çünkü konusu arka kapaktan güzel görünüyor. ay sırası gelmişken bu kitapta lyla'ya da çok üzüldüm yaa. o da kardeşinden uzak kalmak zorunda kaldı çünkü utanıyordu. o yüzden ona hiç kızamadım. vee bir de iyi haber vereyim, artık griffin ve winn'den nefret etmiyorum çünkü tahtı jasper ve eloise'e kaptırdılarrr! hala çok sıkıcılar tabi orası ayrı ama onları da böyle kabullendim.
Jasper VadisiDevney Perry · Ren Kitap · 2024567 okunma