2025 85. kitabı
Şifacı Günceleri 6. ciltte Maomao'nun kimliğiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaştık ve onu artık gerçekten tanıdığımızı söyleyebiliriz sanırım. Serinin ilk önceliği gizem olduğu için ana karakteri tanımak için bile 6. cilde kadar beklememiz gerekti ve kim bilir daha bu hikayenin bir parçası olduğunu bile fark etmediğimiz, asla da fark edemeyeceğimiz ne kadar çok gizem vardır önümüzde... Bu ciltte ayrıca Jinshi'ye de daha fazla yer verilmişti ve Jinshi, Maomao olmadan tek bir saniye bile geçiremediği için neredeyse sürekli beraberlerdi. Söyleyin bana, bir okur daha ne ister ki? Tabi ki her sahnelerine bayıldım. Üstelik bu sefer diğer ciltlere göre çok daha farklı aksiyonlar da yaşadığımız için bize yeni heyecanlar da yaşattı bu süper ikili diyebilirim. Hikaye giderek genişlerken bu ciltle beraber artık yeni bir dönemin başladığını da net bir şekilde gösterdi bize. Şimdiye kadar verdiği tatlı histen biraz uzaklaşıp daha olgun tarafını göstermeye başlaması beni biraz üzecek gibi ama yapacak bir şey yok. Bu yeni dönemi de aynı sevgiyle kabul edeceğim.
Şifacı Günceleri - Cilt 6Natsu Hyuuga · Athica Yayınları · 2025175 okunma
Ben de almayi çok istiyorum serinin devamını😭 siz böyle diyince ben daha da çok merak ettim🤭
Ecece
Animesini izlemediyseniz onu da öneririm 😊