2025 24. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2025 17:50
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki uzun zamandır böyle yüzümde gülücükler oluşturan ve beni dinlendiren bir aşk romanı okumamıştım. Kahramanlarımız, Mehmet ve Bahar aslında içimizdeki biz, sizden ,ondan ,bundan. Dolayısıyla yazarımız Ece hanım, hem kadın gözüyle hem erkek gözüyle duyguları o kadar güzel aktarmış ki .... Travmalar, pişmanlıklar, umutlar; bizi bugüne getiren tüm bu deneyimler, ruhumuzda iz bırakır ve hayat yolunda ilişkilerimize de yön verir. Çok fazla bilgi vermeden kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Her kitap yorumunda söylediğim gibi bu romanda da ders çıkaracağınız kafanızda soru işaretleri oluşturan ilişkilerle alakalı birçok şeye cevap bulacaksınız keyifli okumalar.
Bir Kadın Bir ErkekEce Yağcı · İkinci Adam Yayınları · 202521 okunma
İhtiyaç anında(yüzündeki tebessüm) kitap kapınızı çalmış gibi hocam :) Kitabın aşkı odak noktası olarak alıp düşünce ve duygulara dokunması ilgi çekici kılmış.
Gülümay Coşkun
Aslında olay şöyle gelişti kitabı açar açmaz ilk sayfada Mehmet ismini görünce Allah Allah dedim sonra Mehmet ismi bana birini hatırlattı galiba kendisi de yazardı arkadaşın. Şaka bir tarafa kitapla ilgili şunu da söylemek istiyorum aslında çok dram katılmadan da onaylara mizahi bir bakış açısı verilmiş hoşuma gitti.
Çok güzel bir inceleme yazmışsınız kitabı okunacak listeme aldım
Yazarımızın ismini yeni duydum. İncelemen bana kitabı okumalıyım dedirtti . Güzel bir inceleme olmuş 💜
Gülümay Coşkun
Kesinlikle okunmalı, teşekkürler.
Şimdi gördüm yazdıklarınızı, ne mutlu bana…
👏👏👏👏