2025 4. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2025 00:44
Kitabı okudum okudum okudum okudukça ve şu an bitirdiğim halde bu platformdaki almış olduğu puana hayret ettim. Kurgusu çok güzel orjinal, çok fazla gereksiz kararterin olduğu söylenmiş ama bana hiçbir karakter gereksiz gelmedi aksine hikayedeki farklı baharatlar gibi düşündüm. Polisiyelerde çok fazla karakter olması dikkatimi canlı tutmamı sağlıyor. Acaba bir şey atlar mıyım suçlu hangisi çıkacak veya nereden nereye bağlayacak gibi merakımı uyandırıyor. Ama o kadar çok mantıksızlık var ki okurken bir yandan cinlerim tepeme çıktı. SPOİLER: Medyumun olduğu bölüm mesela ne alaka? Okur iştahlanıyor hikaye acaba paranormale mi dönecek diye ama bir anda pat diye kesiliyor. Madem hikayeyi bu kadar sündürüp durmuş yazarımız pat diye bitirmeden biraz daha devam edip 80’ler şarkılarının bitişi gibi sesin giderek kısılması şeklinde sonlandırabilirdi o bölümü. SPOİLER DEVAM FBİ da çalışacaksın, zanlıyla akrabalığın çıkacak , hatta onu koruduğun ortaya çıkacak ve sorgulanmayacaksın öyle mi???? Ya benim uzaktan akrabam bilmiyorum diyeceksin bitecek öyle mi? Bu kısım da saçma sapandı. Hatta kurbanların birbiriyle ilişkileri saptandığı halde, çok önemli değil ya diyerek devam edilecek???? Bunun gibi bölümler bana saçımı başımı yoldurdu. İpuçları bir türlü birleştirilemedi falan bi sıkıntı bastı beni. Kitap uzasın diye tamam anladım da polis bu kadar beceriksiz hatta aptalsa onların da bi diplomalarını sorgulasak diye düşünmedim değil. Neyse sonuç olarak hikaye çok girift, detaylar ve bağlantılar muazzam , bölüm aralarında şeytanın felsefe yapması da çok iyi olmuş. İçimizdeki cennet cehennem kötülük iyilik kavramlarına getirilen yorumları çok beğendim . ( bazıları tam 50 yaş üstü faceb..k iletisi gibi olsa da)
Tanrı'nın Psikopat ÇocuklarıAlein Kentigerna · Panama Yayıncılık · 2017840 okunma