2025 56. kitabı
Ben ne okudum şimdi. Bir sonra ki cilt için o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Sanki Mano'nun ailesini cinayetinin çözümlenmesinde adım adım sona geldik gibi hissettiriyor. Sonra burada bizi bir ters köşe bekliyormuş gibi hissettiriyor. Beklentilerim ve hislerim ne olursa olsun macera son hız devam ediyor. Bir yandan da çok canım sıkkın. Benim Brutal 5 serisinden hayranı olduğum antikahramanım Amir Dan'ın burada gerçek kötü adam olma ihtimalini düşünmek bile üzülmeme sebep olurken okuma zevkimi daha bir katlıyor. Yazara hayran olmamak elde değil. Ama yine de bir ters köşe umuyorum. Mano'nun ailesinin katili Dan olmasın istediğim için de olabilir tabii ki. Gelelim bu ciltteki diğer olaylara. Aslında bir tür aile trajedisi yine adli tıp sayesinde açığa çıkıyor ve gerçekler burada mutluluk ile karşılanıyor. Mano ise bence ailesi ölmeseydi yaşamının olması gereken hali ile olanlar arasında sıkışmış durumda. Bazı gerçekler ortaya çıksa da somut kanıtlara ulaşmak halen çok zor. Nerima cinayet davası daha kaç aileyi ve soruşturmacıyı etkileyecek. Trace - Cilt 7 Kei Koga
Trace - Cilt 7Kei Koga · Athica Yayınları · 202425 okunma