Sadece meraktan soruyorum; Atatürk hakkında atıp tutup da mal olmayan bir insana rastladınız mı hiç?
3.726 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Mallıktan değil de maalesef cahillikten olduğunu düşünüyorum. Halk yeterince bilinçlendirilmiyor Atatürk din düşmanı gibi gösteriliyor bunun sonucunda da cahil kesim buna inanıyor.
Atatürk, ülkemizi yok olmaktan kurtarmış ve kurtardıktan sonrada 600 yıl boyunca Osmanlı padişahlarının görmezden gelip, hiçbir yatırım yapmayıp, 1 tek okul bile açmayarak cahil bıraktığı, okuma yazma oranının %5lerde olduğu, çağın 500 yıl gerisindeki 13 milyonluk Anadolu'daki Türk halkını devrim üzerine devrimlerle kalkındırmaya çalıştı. Anadolu halkı, 600 yıl boyunca hurafeler, bağnazlık ve cehalet içinde dışarıya kapalı bir hayat sürdü. Cahil ve bağnaz halktan daha iyi kimse itaat edemeyeceği için Osmanlı bunu bilerek yaptı. Halk aydın olsaydı ne itaat ederdi ne de şükrederdi. Her zaman başlarında onları dinle kandıran bir çoban ararlar. Bu kadar çok Tarikat ve Cemaat olmasının da sebebi budur. Bugün bu ülkedeki Mustafa Kemal düşmanlığının sebebi, Din zehirlenmesi+Cehalettir. Müslümanım derler ama dinlerinden bi haberdirler. Kuranı Kerim'in Türkçeden okunma oranı %4'tür. Yeni olan her düşünceye karşıdırlar. Evrim, Devrim, Laiklik gibi Batının değerleriyle kavgalıdırlar ama Batının ürettiği tüm teknolojik aletleri kullanmayı da severler 😊
Kimi itini kimi bitini kimi de artık hormon kalıntısını bıraktı. Yoksa bu kadar kansızın bizden olması mümkün değil.
Adam 19 Mayıs 1919'da 5.karısıyla mı evlendi? Sevr'i mi kabul etti? Yunanlılarla mı yüzdü? Dini inanışınızı kullanarak sizi mi kandırdı? Kız çocuklarına okulu mu yasakladı? Kadından seçilme hakkını mı aldı? Tek suçu yeteri kadar kanı bozuğu asmadı. Vicdanlı davrandı.
Hayır. Her türlü platformda direkt engeller, sonra da şikayet ederim. Çok hesap kapattırdık hamdolsun 😎
Hiç görmedim hep mal