···Okunma: 08 Eylül 2025 10:39 ₱ı₦₳Ɽ ₴₳Ⱡ₥₳₦ ~Ⱡ₳Ⱡ ₣ł₲₳₦ ~฿₳₲̆Ⱡı
Selaaamm,bugün sizlere kalemini çok sevdiğim @pinarsalmnn #lalfigan serisi #bağlı kitabının paylaşımı ile geldim. Biliyorsunuz serinin final kitabı ve bu veda bizi üzüyor. Bizim lalfigan serüvenimiz dijital platform üzerinde başladı ve bu seri kitap olurken onun yanında olmak ayrı bir güzellikti. Bende yeri her zaman çok faklı olacak~♡
Evet...sizlerde hazırsanız serimizin finaline kısaca bakalım. Bu arada okumamış olanlar için detay vermeyeceğim, seriyi tüm kalbimle tavsiye ediyorum ~♡
#yasaklı kitabının sonu bizleri öyle bir noktada bıraktı ki.. Hem Doru hemde Erva için yaşananlar çok ağırdı. Ceylin in o son hamlesi hayatlarına ayrılığın rüzgarını getirmişti. Doru'nun kendini geri çekmesi ve Erva'nın hassas durumu bir araya gelince Amerika ya gidişleri kaçınılmaz olmuştu. (Bu arada Narin anneanneyi asla affetmiyorum)
Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler.. Lakin onların gönlü birbirleri ile öyle doluydu ki bu uzaklık sadece fiziki oldu. Ta ki bir yılın sonunda Doru telefon numarasını değiştirip iletişimi kesene kadar.
Erva omuzunda Dağhan babanın ölümünün yükünü taşırken hamileliğin getirdiği o büyük sınav ise her şeyden ağırdı. Minik güvercini binbir zorlukla hayata tutunduğunda aşk onun için bambaşka bir hale geldi. Yaşanan kayıplar ve geçilen zor zamanlardan sonra vakit geri dönüşü göstermişti.
Tam iki yıl sonra Erva güvercinlikteydi.
Doğa yı babası ile tanıştırma vakti gelmişti.İçinde aşkının büyüklüğü ve araya giren yılların soğukluğu savaş verirken o ilk karşılama oldukça yıkıcı oldu.
Doru buz gibi gözler ve çelikten sert sözlerle Erva yı vurduğunda o an Erva en büyük yarayı aldı. Ama bu bile Doğa yı tanıştırmak için engel değildi.
Doru küçük kızını gördüğü an artık yaşanan tüm acılar,ayrılıklar,pişmanlıklar bir çığ olmuş Doru nun üzerine inmişti.
Şimdi vakit bu kırıkları sarma vaktiydi..
Çok özleyeceğim onları ~♡
Şiddetle tavsiye ederim.