KİTAP DESTEĞİ ( Ortaokul )5-6-7-8. Sınıf için
Arkadaşlar merhaba. Burası okul kütüphanemiz, ne yazık ki yeterli sayıda kitabımız yok. Okulumuza, öğrencilerimize kitap hediye ederek destek olmak isteyen okurlarımız yorum yaparsa, onlara dönüş yapacağım . İletiyi sizler de paylaşıp daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyoruz:) İlginiz için çok teşekkür ederim. Öğrencilerim ve kendi adıma teşekkür eder, güzel kalplerinizden öperiz:)
··5 alıntı·
33,8bin Gösterim
Merhaba☺️ banada bilgilerinizi atarsanız memnun olurum 🌸
Teşekkür ederim 🙏😊🌸
Ne güzel düşünmüşsünüz! Ne güzel bir çağrı bu! Gündaşım 🙌📚”
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum 😊teşekkür ediyorum Gündaşım🙏😊
Kütüphanede yoksa bi Cengiz Aytmatov seti gönderebilirim.
Fatmaaa
Yok hocam, çok mutlu olurum 😊🙏 çocuklar kitap okudukça sizin adınız da anılsın 😊
Fatma hanım merhaba. Bilgilerinizi gönderirseniz okulunuza kitap göndererek destek olmak isterim..
Tabiki çok teşekkür ediyorum 😊🙏
Tebrik ederim hocam, çok güzel bir davranış umarım en kısa zamanda kütüphaneniz her türden kitapla dolup taşar.
Fatmaaa
Teşekkür ediyorum umarım 🙏 kitaplar gelince gönderi olarak paylaşıcam😊
Hocam mevcut önceden okuduklarını öğrencilerime arldaşlarıma verdiğim için elimde bana hediye olarak gelen çok az kitap kaldı. Yoksa ben de göndermek istedim şartlar olsaydı. Bari paylaşımınız tekrar paylaşarak destek olmak istedim. Özür dilerim 🙏 Emeklerinize sağlık diyorum.🙏
Fatmaaa
Estağfurullah rica ederim özür ne demek 🙏 desteğiniz yeter, sizin de güzel gönlünüze sağlık 😊