·328 syf.····Okunma: 09 Eylül 2025 16:40 Kitabın konusu: Natalie bir gün ofise geldiğinde her gün ondan önce gelen ve dakikliğiyle bilinen Dawn'ı yerinde bulamaz. Ardından Dawn'ın masasına gelen telefonla iyice endişelenir. Patronuna durumu anlatsa da Dawn garipliğiyle bilinen biridir. Eninde sonunda ortaya çıkacaktır.
Akıcılık yönünden inanılmaz başarılı bir kitaptı. Yazarın diğer kitaplarını okuduysanız da az çok biliyorsunuzdur zaten. Bunun dışında kitapta bazı durumların biraz abartıldığını düşünüyorum. En önemli yerine şaşıramazken, küçük ayrıntılarına daha çok şaşırdım. Kitabın +16 olduğunu da belirtebilirim.
Spoi olabilecek yorumuma gelirsek cidden Freida ablanın yazdığı bütün kadın karakterlerden korkuyorum artık. Ayrıca bir kısma tam olarak açıklık getirmediğini düşünüyorum. Keşke orayı yazmasaymış, gereksiz hissettirdi. Artı olarak sonunu da beğendim, öyle bitmeseydi cidden üzülürdüm.
Kısacası kitabı sevdim. Sadece diğer kitapları kadar sevemedim. Ters köşelere doymak istemiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kendinize iyi bakın!