·256 syf.····Okunma: 10 Eylül 2025 14:42 #adadaaşk #sueroberts #goinggreek
Kitabı @nihllck.kitap #harfliyazarokuyoruz S harfi için seçtim.
Sam, başarılı ve ünlü bir sunucudur ve hayli işkoliktir. Evli bir adamla bilmeden kaçamak yaptığında, medya ona yüz çevirir. O da kardeşi Fi'nin yanına yaz günlerini geçirmeye gider. İngilteredeki işine yeni bir kişi alınmış ve medya sürekli Sam'in yaptığından konuşuyordur. Sam tüm bunları Fi ve ailesinin Rodos'daki evlerinde unutmak ister. Rodos adasında Londra'dan çok farklı bir ortam bulur ve yakın zamanda kendisini doğaya kaptırır. Yunan yemekleri, içten insanlar, doğanın büyüsü, sakinlik ve tabi ki mandıracı Spyros. Spyros, babasının işini devralmış ve peynir üreten bir mandıracı, Fi ve ailesinin sağdığı sütleri toplama günleri var tabi ki karşılaşmaları çok hızlı oluyor ancak Sam'in aklını karıştıran biri daha var büyük darbe aldığı eski sevgilisi Aaron ile karşılaşıyorlar. Sam ne istediğine karar vermeye çalışıyor.
Hafif bir şeyler okuyayım kafam yorulmasın diyorsanız, bir de güzel bir ülkeye gideyim oranın tasvirleri de olsun diyorsanız size göre. Bazı yerlerde sık sık aynı konuların tekrarı vardı. Sam'in Londra'dak arkadaşlarını araması ve telefondaki benzer konuşmalar çok günlük hayat gibiydi evet gerçekti ancak kitaba heyecan katmaktan yoksundu. Ancak akış içerisinde hızlı okunduğu için görmezden gelinebilir. Çünkü konuşmaların ve Sam'in tekrarlayan düşüncelerinin karakter gelişimi ve olaylara katkısı yok. Bu arada kitabın yazarı kesinlikle çok kibar. Paylaşımlarınıza etkileşimde bulunuyor. Keşke bizim ülkemizin yazarları da öyle olabilse. Kendisine böyle eğlenceli bir kitap yazıp bizi Rodos'a götürdüğü için teşekkür ediyorum. Olay örgüsü biraz daha geliştirilebilir. Ancak bu şekilde cozy havası korunmuş.