·414 syf.····Okunma: 11 Eylül 2025 14:06 Yazarın kalemini çok beğendiğim için severek okudum; ancak bu sefer akıcılığında problem vardı. Özellikle iki yüz ile üç yüzüncü sayfalar arası geçmek bilmedi. Fakat işlediği konular itibariyle değerli bir okuma oldu, sadece okurken ölüp bitmedim; orası ayrı.
Psikolojik şiddetin içinde olduğumuzu bilmemize rağmen telkinlerde bulunup durumu meşrulaştırmamız çok can yakıcı bir durum. Özellikle gerçek hayatta binlerce kadının bu tarz durumlarla boğuştuğunun farkında olarak okumaya devam etmek… Bence esas gerilim buydu. Eğer ilişkinin başlarında partnerinizin davranışı tek kaşınızın kalkmasına sebep oluyorsa ve “zamanla geçer” diyorsanız, o kaşınız havada kalmaya devam edecektir. Tâ ki alttan aldıklarınızın altında kalana kadar. Lütfen kendinize gelin.
Çenemin düştüğünün farkında olarak kitabın konusuna geçerek iyi geceler diliyorum efendim. Lindsey, uzaktan bakıldığında cennet gibi; içinde ise cehennem olan bir evliliği sürdürüyordur. Etik değerleri zorlayarak bu cehennemden bir çıkış yolu bulmuş ve kızını alarak kaçmıştır. Kaçışı sırasında kocası Andrew kazaya karışmış ve bir kadının ölümüne neden olarak hapsi boylamıştır. Lindsey yeniden nefes almaya başlasa da aradan geçen on yılın ardından Andrew serbest kalmış ve kâbus yeniden başlamıştır. Bu sefer geçmişin tüm kirli sırlarıyla beraber Lindsey’i köşe bucak kovalıyordur