Özgüven, dinginlik, huzur arayıp, yogaya meraklı olanlara
2025 58. kitabı
Bir kitap ne kadar heyecanlandırabilirse o kadar heyecanlandım kargo elime geçtiğinde. İyi ki almışım dediğim bu kitaptan bahsetmeden önce biraz yoga ve çocuk yogasına değinmek istiyorum. . Çocuk yogası ritmi olan, esnek, çocukların bedenlerini fark ettikleri, birbirleriyle olan ilişkilerinde ve doğaya karşı saygı benimseten, duyarlı, kendilerini kimseyle kıyaslamamalarını bedensel duruşlar, meditasyon, nefes çalışmaları, hikayeler ve oyunlar içerisinde öğreten bir yaklaşım. . Eğlenirken, fark ettirmeden keşfe hazırlayan bir etkinlik. . “Ben Yogayım” kitabı da bunu destekleyici, çocuklar için güzel bir başlangıca adım niteliğinde bir başucu kitabı olabilir. . Yazar Peter H. Reynolds ‘un kaleminden çıkan eser, Yoga Eğitmeni Susan Verde ‘nin bilgi ve deneyimi ile desteklenmiş. . Kitap, görselleri ve içeriği ile beni oldukça etkiledi açıkçası. . Tüm yayınlarını ilgiyle takip ettiğim @altinkitaplar ‘a bu kitaba inancı için teşekkür ederim. . Özgüven, dinginlik, huzur arayıp birazda yogaya merakınız varsa kesinlikle başucu kitabınız olacak. . Kitap mat kuşe kağıda oldukça kaliteli, 32 sayfa ve 20,5 x 19 ebadında. . Keyifli okumalar :)
Çocuk Eğitimi
Ben YogayımSusan Verde · Altın Kitaplar · 202132 okunma