·320 syf.····Okunma: 14 Eylül 2025 17:06 Son zamanlarda çok fazla yanlış kitap seçimi yapıyorum nasıl oluyor da 50 kitaplık bir listede asla sevemeyeceğim kitapları alıyorum bilmiyorum. Ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne kadar yaz esintilerini andıran bir havaya sahip olsada fazla hüzünlüydü, trajedisi ağır basıyordu o yüzden pek sevemedim. Tatlı bir yaz kitabı okumak istiyordum. Draması yoğun sahil kasabasını değil. Yazarın aniden zaman atlayıp durması hoşuma gitmedi.
Shane’e ve babası Jimmy’e üzüldüm, bazı yaralar gerçekten kapanmıyor. En çokta Shane’in babasıyla geçirebilecek 6 yılını kaybetmiş olmasına kahroldum. Hayatı mahvoldu ve sebebi sevdiği kız. Bana kalırsa Remy onun hayatına sadece acı getirdi, ikili arasında fazla trajedi vardı bir süre sonra aşkları zorlamaya döndü.
Bu arada ikinci kitap Remy’nin ikizi Dylan’ın hikayesi ama ben kitabının içeriğini az buçuk bildiğim için almamıştım. Dylan 8 yıllık ilişkisi olan Sienna’nın kız kardeşiyle olacakmış. Yani anlıyorum, aşk ota da konar boka da ama bazı ince ve kırmızı çizgiler vardır bunları aşmamak gerekir. Ablamın erkek arkadaşı tropeunu okumuşluğum var ancak burada 8 yıllık bir ilişkiden bahsediyoruz ne kadar toxic olursa olsun bu çizgi aşılmamalıdır diye düşünüyorum. Ayrıca koskoca kitapta Sienna’nın bir kız kardeşi olduğuna dair en ufak bir şey yok hayır anlamıyorum, en yakın arkadaşım dediğinin kızın bir kız kardeşi olduğunu nasıl bilmezsin?
Xoxo