2018 31. kitabı
Okunma: 24 Mart 2018 23:27
Evet. Kitapta 4 koldan ilerleyen kurgulanmış ancak tarihsel içeriği gerçek anlatımlar göreceksiniz. Yakın tarih ( 1970 den sonra günümüz. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hakkında da bilgi edineceksiniz. Ülkemizde gerçekten tarih dersleri neden hep yıllardan , savaş alanlarından, ovalardan ibaret ? Biz ki feth ettiğimiz yerlere nice adelet, hoşgörü, vicdan, vs vs götürmüş ceddin torunlarıyız, bizim tarihimize bile karışıyorlar maalesef. Kısa kesiyim merakınız var ise gerçekte dogru bildiğinizin aslında yalan oldugunu inçe detaylarıyla bizimle paylaşmış yazarımız. Ben Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir hemşerisi olarak su sözleri haykırmak istiyorum.... unutttuk... her şeyi unuttuğumuz gibi... iyi insanların kayboldugunu,ıssızlaştıgımızı,yanlızlaştıgımızı gördük. Millet olarak kaybettik an geldi güzel iyi insanları... ben Sivas’ın yani bir devrin son bulduğu yeni bir devrin başladığı toprakların çocuguyum. Bizim hikayelerimiz ya sevdadan yanadır ya da vatandan yana. Allah Türk ü korusun diyorum ve sizlere keyifli okumalar diliyorum.
OperasyonSelman Kayabaşı · Yakın Plan Yayınları · 20141,347 okunma
Yorumuna sağlık kuzum :)