Güvercinin bekleyişi
Pencere pervazlarında suskun bekleyişlerin var Kimi bekliyorsun mahsun güvercinim Senin de mi gidenlerin var Kanat çırpıp uzaklara çaresiz dönüşlerin var Kimi arıyorsun yorgun güvercinim Senin de mi bulamadıkların var Şair herkes gider Gidenler ise asla dönmez der Yaz bunu aklına güvercinim Vuslat aşkıyla kendini yorup durma... Yeşilim Yüreğime Papatyalar Ektim Çilem Öztürk Karatepe
Şiir
Her görüşümde hayran kalacağım bir fotoğraf çokça kalp ☺️❤️ şiire gelince senin gidenin gelemez ama sen vakti gelince ona gidebileceksin ablam düşün ki o orada seni bekliyor. Ancak dünyadaki gidenlere gelirsek, ne biz onlara ulaşabiliyoruz, ne de onlar dönüyor. Dünya zor be ablam keşke bütün bekleyişler ahirette beklemek gibi olsa çünkü orada onun beklediğini, senin gideceğini biliyorsun, umut hep baki burada ise umut bile sakat.
Yeşilim
Benimde galerimde bulunmasından keyf aldığım bir resim oldu. Her yerde paylaşım yaptım. Bu iki güzelliği herkes görsün. 🌼📙🔖 Bazı bekleyişler insana zor gelsede sonucunun vuslat olduğunu bilmek rahatlatıyor. Elbet kavuşulacaktır vuslatı ahiret olan bekleyişlerde. Rabb'im tüm bekleyiş içinde olanlara güzel bir sabır yüreklere de ferahlık ihsan eylesin. 🤲🏻🥺🥀
Yeşilim
Kitap ayracı benim el emeğimdir. Satış yapıyorum. 📙🔖🌼