Merhaba dostlar
Harika bir aşk hikayesiyle geldim bugün karşınıza. Daha once Yediveren Kışı kitabıyla okuduğum, yerli Sarah Jio muz Yağmur Kutsal ın yeni kitabı #k:505128..
1800 lu yılların başı, Paris..
Loius zengin bir ailenin oglu ama onların yaşamını seviyor .Colette ile nişanlı ama evlenmek istemiyor onunla .En iyi anlaştığı kişi yakışıklı amcası Alaine .
Babası amcasını sevmiyor hiç.Koalisyon savaşları ve Napolyon ordusu savaşta. Babası boyu posu devrilesice beddualarımi yağdırdığım adam Henri ,Alain i orduya almalarını sağlıyor.
Louis buna çok üzülüyor. Amcasını görmeye uğraşırken ona amcasının bir notunu iletiyorlar. Notta bir inciden bahsediliyor ve onu bir kadına ulaştirmasını istiyor amcası.
Clara ile bir partide karşılaşan Louis ona görür görmez aşık oluyor ama aradaki sınıf farki Clara yı korkutuyor.
Louis le birlikte amcasının istegi olan inciyi götürdükleri kadını aramaya başladıklarında birtakım sırlar dökülüyor meydana .
Bakalım bu sırlar hayatlarını nasıl etkileyecek ?
Aşıklar birbirine kavuşabilecek mi ?
Kabarık etekli ,korseli muhteşem baloların oldugu ,Notre dam Katedralinde şenliklerin yapıldığı,Normandiya kırsallarının güzelliği ile büyülü bir atmosfer hissediyorsunuz .
Ugultulu tepeler, aşk ve gurur romanlarını sevdiyseniz,bu kitabı da seveceginizden eminim ...
Kitapla kalın dostlar...
Paris’in Kalbindeki İnciYağmur Kutsal