·488 syf.····Okunma: 22 Eylül 2025 13:25 Herkese selam
Öyle bir kitap bitirdim ki, son sayfayı kapattığımda içimden bir şeyler söküldü gitti.
Birçok dram kitap okumuşluğum var ama hiç biri beni bu denli derinden sarsmamıştı. Kitabın dram olduğunu bilerek okursun ve okuyucu bir noktaya kadar kendisini kurgu olduğuna ikna eder ya hani işte bu, bu kitap için asla geçerli değil. Okurken dram olduğunu bildiğim halde psikolojik olarak beni derinden çoook derinden sarstı.
Bir yanım yazara kızarken bir yanımda böylesi duygusal bir kitabı nasıl bir ruh haliyle yazabilmiş diye kendisini kocaman alkışlayasım geliyor.
Birde bence yazarın fantastik değilde dram kitap yazması çok daha yerinde olurmuş. Offf hissetikilerimin birazını yazdıktan sonra geleyim kitaba.
Ryan asker arkadaşı Beck için kızkardeşi Ella'dan mektup arkadaşı olmasını ister. Ella'nın satırlara döktüğü mektuplar ve yaşadıkları Beck'i ve inanın beni derinden etkiler.
Mektupları okumak o kadar güzeldi ki size sadece aşağıdaki satırları yazmam ne demek istediğimi anlatacaktır.
️️ "Bir numaralı mektupla yirmi altıncı mektup arasında bir yerde sana aşık oldum." ️️
Ella'nın evlatlarına olan bağı, hayata karşı mücadelesi ve bitmek tükenmeyen sevgisi.. Beckett'in daha doğduğu andan itibaren yaşadığı talihsizlikler ve Ella'yla bir araya gelene kadar ki çaresizliğine, hapsolduğu yalnızlığına herşeyine mektuplarla şifa buluyor.
Okudum ağladım, sonra tekrar okudum, tekrar ağladım.
Bundan böyle dram ve duygusal kitap önerisi istendiğinde verecek tek cevabım Son Mektup olacak!
Beklemeyin alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle