Türk milletinin kaderi 102. Yıl önce yırtılıp parçalandı, siz kime neyi anlatıyorsunuz! Bugün kendisini, devleti lime lime etti diye ithamda bulunduğunuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, milleti tek vücut tutucak olan Mustafa Kamal'in kurduğu, yalancı, dolandırıcı, hırsız,  "Haramzade" CHP mi olacaktı?  Siyaset yapacağım diye ortaya atlayıp, sadece çıkarlarını kollayan fırsatçılardan başka hiçbir şey değiller. Gülünç olmayın. 2019 yerel seçimlerinde kampanyasını "iktidara kaybettirme" sloganı üzerine kuran ve verdiği destekle CHP'nin istanbul, Mersin gibi illerde kazanmasını sağlayan HDP değil de, terör yüzünden öldürülen tüm şehitler, tüm vatan evlatlarının sorumlusu Akp oluyor? Hayatımda daha az saçma başka bir şey duymadım, devlet tarikatların elindeymiş falan filan. Geçin artık bunları. Tarihin öğrettiği bir şey varsa, oda insanların tarihten hiçbir şey öğrenememesidir. Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılmasını bayram diye kutlayan sizler bugün gelip ahlaktan bahsedemezsiniz. Askerliğin temeli disiplindir. İç hizmet konunları, bilmeyen yoktur, açın okuyun; madde 9 " Amir, makam ve memuriyet itibariyle emretmek salahiyetine haiz kişi. Madde 19 " Astlar, üniformalı veya üniformasız asker amirleri ile sivil amirlerinin verdiği emirleri yerine getirmek zorundadır." Madde 13 " Disiplin kanunlara, nizamlara ve amirlere mutlak bir itaat ve astının ve üstünün hukukuna riayet demektir." Saysak bitmez, emir demiri keser, bunu en avam insan bile bilir. öl denildiğin de ölen askerlere hakaret bunların yaptığı. Eğer ortada üsse olan bir itaatsizlik mevcutsa, ne icap ediyorsa onun yapılması lazımdır. Şahısların yapmış olduğu bir takım başıboş ve hadsiz davranışları, devletin askerine kurduğu kumpas diye isimlendiremezsin. Siz ve sizin gibiler yüzünden hala bu ülke ayakta kalabiliyorsa, onca şeye rağmen, bu yine Erdoğan'ın sayesindedir. Görünen gerçekleri açıklamaya lüzum yok, sorgulamaya doğru yerden başlayın. Ve dikkat edin, tarihin karanlığına gömülen siz olmayın.

K491

@K491
Senaryoları yırtıyoruz, oyunları bozuyoruz” diye böbürlenen Erdoğan, aslında yırtıp parçaladığı şey Türk milletinin kaderi, bozduğu şey ise Cumhuriyet’in taş gibi sağlam temelleridir. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çelik iradesiyle ayakta duran devlet yapısını lime lime ettimesidir. Orduyu kumpas davalarla zayıflattınız, emir komuta zincirini tarumar ettiniz, subayını tasfiye edip devleti tarikatların eline teslim ettiniz. Bugün Türkiye sınırlarında tehditler cirit atıyorsa, genç subaylar kumpasla hapse atıldıysa, vatan evladı terörle şehit oluyorsa bunun sorumlusu sizsiniz. Millete “oyun bozucu” diye hava atarken, gerçekte Türk devlet geleneğini çökerten, ekonomiyi enkaza çeviren, Cumhuriyet’i uçurumun kenarına sürükleyen sizsiniz. Ama unutmayın: Cumhuriyet’in temellerini dinamitleyen her iktidar tarihin çöplüğüne gitmiştir. Türk milleti, Atatürk’ün iradesini ve ordunun şerefini yeniden ayağa kaldıracak, sizin hezeyan dolu oyunlarınızı tarihin karanlığına gömecektir. Başörtü adı altında cumhuriyet in ilk yıllarında rönesans ı yaşayan Türkiye Cumhuriyetini 1400 yılın da gerisine atıp milleti sürü yapıp sizde istediğiniz gibi at koşturdunuz. Ama o sürünün artık karnı aç, aç karın da sorgular. Sorgulamayla da doğru yolu bulup milletin parasıyla vergisiyle zenginleşen ülkeyi babasının çiftliği gibi soyan sizin gibi hak yiyen haramzadelerden hesabını soracak.
·1 alıntı·