2025 203. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2025 18:48
Selamlar. Nasılsınız? Ben bu aralar romantik kitaplarla aşk yaşıyorum. Sizlere Yabancı Yayınları 'ndan çıkan bir kitaptan bahsetmeye geldim. Kitap Felicity ile Leo' nun yaz sırasında karşılaşmaları ile çok masalsı bir şekilde başladı. Felicity, koruyucu ailede büyümüş, hayatı hep doğru şeyi yapmak üzerine kurulmuş bir kadındı. Leo ise aristokrat kökenli, ailesinden gelen beklentilerle boğuşan biriydi. Yaz aşkı, sahil kasabası, iki farklı dünyanın insanları… Bu kısım bizlere hem romantizm veriyor hem de karakterler arasında güçlü bir zıtlık kurarak duygusal gerilimi yükseltiyordu diyebilirim. İlk aşkın coşkusu, küçük kasaba sahilleri, samimi sohbetler kesinlikle çok başarılıydı. Felicity’nin içtenliği, Leo’nun sorumluluk ve yük duygusuyla çatışmaları bizlerde empati yaratıyordu. Yazın bitmesiyle birlikte yaşanan ayrılık ve aradan geçen yılların sessizliği ise özellikle Felicity açısından derin bir yalnızlık ve neden ben? sorgusu getiriyordu. Leo'dan gelen mektubu bulması beklemediği bir detaydı. Farkında olmadan biz okuyuculara da bu durum bir umut oluyordu. Devamını anlatmak #spoiler olacağı için konusundan bu kadar bahsedeyim. Ah Sig seni anlatmamak olmaz. He çok güldürdün hem çok hüzünlendirdin. Yeniden yoluna baktığını okumayı çok isterim! Bir kaç saate biten ve bir çok duyguyu derinlemesine yaşatan bir kitaptı. Bazı ne gerek detayları olsa da ki bunlarda gerekliydi. Keyifle okuduğumu söylemek isterim. Kitapta yetişkin içeriğe yer verildiğinide söylemek isterim.
2024 Okuma Raporları
AristokratPenelope Ward · Yabancı Yayınları · 2025149 okunma