2025 133. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2025 07:47
T̴u̴t̴k̴u̴l̴u̴ ̴B̴E̴N̴! ̴D̴e̴r̴. ̴ Â̴ş̴ık̴ ̴S̴E̴N̴! ̴ S̴e̴v̴e̴n̴ ̴i̴s̴e̴ ̴B̴İ̴Z̴! ᶜᵉᵐ ᴳöᵏˢᵉˡ Öᶻᵃʳᵍᵘⁿ }♡{ Şᴬᴴ ᴹᴬᵀ ᴬŞᴷ Selaamm, bugün sizlere kalemiyle #sanmasınlaryıkıldık kitabı ile tanıştığım @cemozargun dan yine çok güzel bir kişisel gelişim kitabı ile geldim. ~♡Konumuz belki insan doğasının en güçlü duygusunu ele alıyor. Konumuz AŞK! #şahmataşk Aşk 'ın kelime anlamından tutun, felsefesine, insanın üzerindeki fizyolojik etkisine ,mitlere ve bilimsel araştırmalara kadar tüm bakış açıları ile muhteşem tespitler ile anlatıyor. Altı bölüme ayrılan kitabımız, insan üzerindeki aşkın farklı etkilerini çok çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Hissettiğiniz o duygunun gerçekten Aşk olduğuna emin misiniz ? Aşk nedir? Nasıl meydana gelir? Belirtileri nelerdir? Neye göre aşık oluyoruz? Aslında Aşk dediğimiz şey ne kadar sürer? Sizce sahte Aşk var mı,peki nasıl ayırt edilir ? Doğru Aşk nasıl olmalı? Ahh! çok zor sorular değil mi? Kimimiz bunu basite alır gelişine yaşar. Fakat çoğu insan bu duygunun yoğunluğu nedeniyle hayatını sağlıklı bir zemine asla oturtamaz. Bu kitapta önce kendinizi tanıyorsunuz. Aşka bakışınız nedir ve ilişkilerinizi nasıl bir zeminde tutuyorsunuz. Asıl mesele bu! Kendinizi kesfetmeniz aşkı tam anlamıyla anlamanızı da sağlıyor. Kesinlikle okumaya değer!! Çok severek okudum! Sizlerde tavsiye ediyorum.. }♡ Gariptir bir de;insan âşık olunca sanki sevdiğini çok eski zamanlardan beri tanıyormuş gibi gelir. }♡Sevgi kazanıldığında anlaşılır. Aşk kaybedildiğinde... }♡Aşkı tarif etmek zordur. Belkide imkansız.. Ancak onun yarattığı hisleri tarif etmeye çalışmak biraz mümkün. }♡ Aşk yalnızca iki ruhun bir diğerini görmesi değil, birer aynadan kendilerine bakarak aynı şeyi görmeleridir. }♡ İki kişilik bir dünya inşa edebilmenin tek yolu, okuyarak zihnini geliştirirken yaşayarak da kalbini keşfedebilmekten geçer.
Şah. Mat. Aşk.Cem Göksel Özargun · Destek Yayınları · 202565 okunma