Efsanee geliyorr
2025 34. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2025 12:50
Proje: Ölümcül Virüs okurken resmen sayfalar arasında kayboldum. Başlarda sadece bir gerilim kitabı gibi görünse de, ilerledikçe insanın hem iyi hem kötü yanlarını düşündürdü bana. Ölümcül bir virüsün yarattığı kaos ve insanların çıkar peşinde koşması, beni kendi dünyama götürdü Cathy’nin çaresizlikleri, korkuları ve doğru bildiğini yaparken yaşadığı yalnızlık çok gerçekçiydi. Victor’un gelişi ise bana küçük de olsa güvenin ve insanın yanında birinin olmasının ne kadar değerli olduğunu hatırlattı. Kitap bana sadece heyecan yaşatmadı; aynı zamanda insanın seçimlerinin, vicdanının ve sevginin ne kadar belirleyici olduğunu da hissettirdi. Eğer polisiye–gerilim seviyorsanız, bilimsel konulara dokunan, heyecanlı bir kitap arıyorsanız kesinlikle tavsiye edilecek bir roman. Bu kitabı LULU abla iyiki önermişsin çok beğendik @__Mutena olarak çok değerli bir kitap bizim için 🩷
Proje: Ölümcül VirüsTess Gerritsen · Martı Kitabevi · 20132,042 okunma
2 +1'leme
Yorumuna sağlık, ablasının gülü ❤️♥️ Ben her incelemenin altına Victor yazmayı ihmal emim bellimi olur , dua olur amin olur birşeyler olur yani 😅😅
ྀིEمine✿
Teşekkür ederim ablacım 🥰💐💖 ihmal etme abla hıhı olur birşey 😅😅
Minik prensesim yüreğine sağlık harika inceleme♥️🫠
Teşekkür ederim ablacım 🥰💖🦋
ྀིEمine✿ muazzam inceleme keyifle okudum guzelligim 💐
ྀིEمine✿
Keyifle okuduysan ne mutlu bana ablacım💐💞🥰
Eline sağlık bebişim 💛💖
Teşekkür ederim ablacım 🥰💞💐
Eline emeğine sağlık balım çok güzel bir inceleme olmuş🤩
Çok Teşekkür ederim ablacım 🥰💗💐
Benım manevi kızım senı cok seviyorum harika olmus
ྀིEمine✿
Teşekkür ederim ablacım bende seni çokk seviyorum 🥰🩷🌸