Altı’yı Kazanmak kitabının yorumu ile geldim.Devam kitabı olduğu için konu yazmadan direk hislerimden bahsedeceğim.
Kitapla alakalı yapacağım ilk eleştiri kesinlikle gereksiz uzun olması. Sanki sürekli aynı şeyleri okuyorum gibi hissettim. Joey karakterini çok seviyorum ama sürekli aynı şeyi okumaktan mı bilmiyorum bir noktada ondan da sıkıldım.Joey sürekli özür diliyor yaptıkları için,Aoife’yi hak etmediğini söylüyor. Sonra tekrar uyuşturucu kullanıyor. Tabii ki başına gelen şeyler kolay değil ,bununla nasıl başa çıkacağını da bilmiyor.Aoife gerçekten iyi dayandı yani. Çünkü bir olay yaşıyor Aoife,Spoiler olur söylemiyorum ama dedim yani artık yok devam etmez bunlar.O kadar şey yapmasına rağmen Aoife karakterini ben yine de sevemedim. Böyle hareketleri falan avam geliyor bana , kibar ve tatlı bir annesi var ama niye böyle çözemiyorum.Kitabın son sözünde Shannon gözünden bir bölüm vardı ,şöyle diyordu Joey ve Aoife ile ilgili, başkaları için kötü olsalar da birbirleri için mükemmeller diye. İnanılmaz toksik yanları da var ama bir noktada aşkları hep galip geliyor.Kitapta yaşanan çoğu olayı diğer kitaplarda okuduğumuz için biraz tekrar oldu dediğim gibi aralarda bayağı sıkıldım. Son 100 Sayfası çok güzeldi.Edel ve Joey’nin diyaloglarını sayfalarca okuyabilirim gerçekten. Edel mükemmel bir karakterdi. Keşke o da geçmişini Joey ile paylaşsaydı. Ya da en azından paylaştığını okusaydık .Joey ile daha yakın hallerini görmek isterdim. On Üç’ü Bağlamak ve On Üç'ü Saklamak kitaplarını daha çok sevdim. Keşke yazar daha kısa tutsaydı ve tekrara düşmeseydi. Normalde daha düşük puan verirdim ama bu dünyayı
seviyorum gerçekten. Daha düşük puan vermeye gönlüm razı olmadı