2025 170. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2025 08:29
Işıl Işık'ın Bodrum Katı adlı kitabı, Tünelden Önceki Beyaz Ev kitabının devamı niteliğinde, polisiye-gerilim türünde bir roman olarak değerlendirilebilir. Bodrum Katı, İstanbul Boğazı kıyısında boynunda altın bir kolye ile çarmıha gerilmiş bir kadın cesedinin bulunmasıyla başlıyor. Bu gizemli cinayet kısa sürede ülke gündemine oturur ve ilerleyen günlerde farklı yerlerde benzer cesetler bulunmaya devam eder. Bodrum Katı, polisiye ve gizem unsurlarının güçlü bir şekilde işlenmesiyle öne çıkıyor. Özellikle cinayetlerin gizemi, hikayenin ters köşeleri ve beklenmedik olay örgüleri, polisiye sevenler için tatmin edici niteliktedir. Kitaptaki karakterler arası ilişkilerin başarılı bir şekilde yansıtıldığı ve bazı karakterlerin hikayeye derinlik kattığı söylenebilir. ​Özetle, Bodrum Katı gerilim ve polisiye türlerini seven okurlar için Tünelden Önceki Beyaz Ev serisini tamamlayıcı, akıcı ve gizemli bir okuma deneyimi sunacaktır. Eğer bu türde bir kitap arıyorsanız ve ilk kitabı okuduysanız, bu devam kitabını da listenize ekleyebilirsiniz. ⋆ ˚。⋆୨୧˚ TANRI TÜRK E YÂR OLSUN ˚୨୧⋆。˚ ⋆
Bodrum KatıIşıl Işık · Yediveren Yayınları · 20221,567 okunma