2025 40. kitabı
"Hakikat hep burnumuzun ucundadır ama biz onu ancak hazır olduğumuzda görürüz.." Merhaba kitapseverler, sizlere kalemiyle ilk defa tanıştığım Nermin Yıldırım'ın Dokunmadan kitabıyla geldim. Kitap benden, en güzel giriş ve en güzel bitiş ödülleri alarak tarihteki kayıtlarda yerini aldı. Nermin Yıldırım'ın kalemi çok zengin, Kitabın adı "Dokunmadan" olsa da içindeki birçok cümle bana dokundu.. Ölümcül bir hastalığa yakalanan Adalet'in kendini sorgulaması ve ilk günahını hatırlaması sonucu vicdanını rahatlatmak için yaptığı yolculuklar ve hayat muhasebesi anlatılıyor kitapta.. Peki siz ilk günahınızı hatırlıyor musunuz? Sırada "Ev" kitabı var, kitaplığımda bekleyen. Kitaba notum 8/10 İnanmaya ihtiyacı olur her insanın. Mümkünse kendinden başka bir şeye.. Kimseden sevgi dinlenme. Dilencilere kıymetli bir şeyini vermez hiç kimse.. Yanında iyi biri olmayı hayal ettiğin, senin için doğru kişidir.. Hikâyeler böyledir, bazen sadece bir kişi dinlesin diye anlatılır. Bir kişi dünya demektir. Dünya da hikâye.. #dokunmadan #nerminyıldırım #everestyayınları #kitaplarındünyası #beyceli #mehmetaçar #eylülokumaları #okudumbitti
DokunmadanNermin Yıldırım · Everest Yayınları · 202511,6bin okunma