Uzun süreden beri okurken en çok heyecanlandığım kitap diyebilirim. İnanılmaz bir kurgu, abartmadan söyleyeyim ki bitirdikten sonra üçüncü gözüm açıldı. İlk başta sayfa sayısı biraz fazla geldi, epeydir çerezlik kitaplar okuduğum için ve seyahatim boyunca başladığımdan biraz uzun sürdü. Sağlam bir kafa ve yoğun olmadığım bir dönemde başlasam bu kusursuz akışla bir günde bitirirdim. Okuyan arkadaşlar arasında sözlerimi abartı bulanlar olacaktır illa ki ama kitap okuduğumu söylediğimde ve bana hangi tarz olduğunu sorduklarında direkt "Olasılıksız" derim.
Kaçtır okuduğum kitaplar çürük çıkıyor, yolun ortasında da cayamıyorum. İçim inanılmaz sıkkındı.
Film tadında, hayat böyle kitapları okurken güzel ya.
Yazarımızın ellerinden öpüyor ve teşekkür ediyoruz.
Şoklar içindeyim; böyle bir eseri çıkaracak kafa ancak bir sayısalcıya aittir diye bir araştırayım dediğim Adam Fawer, 6 yaşında geçirdiği bağışıklık hastalığı sebebiyle görme yetisini büyük oranda kaybetmiş. Bu bakış açısı sıradan birine ait olamazdı, tahsilatının işletme olmasına göz yumarak(neden sayısal değil) söylemeliyim ki elleri öpülesi biri cidden.