, şu anda okuyor
%61 (242/394 syf.)
Maggie Stiefvater
7.3/10 · 19 okunma
Ece
bursum yatinca direkt cizgi roman aldim!! “batman chronicles #8”cunku en sevdigim talia hikayesi ve paralel evrende satildigini gorunce hemen aldim (talianin eski issuelarini bulmak cok zor) “batman (2016) #102” ghostmaker varyant kapagiyla aldim ASIRI GUZEL. “batman arkham: talia al ghul” BU KADINI COK SEVIYORUM TM MI?? Wonder Woman - Hiketeia rafimda da olsun istedim asiri guzel Wonder Woman – Ölü Dünya dun aldim bugun bitirdim asiri guzeldi,,, “batman: the knight” aslinda online okurdum ama (1) icinde ghostmaker var (2) icinde talia var. o yuzden elimde olmasini istedim. bugun geldi su an yanimda duruyor!! Batman: Knightfall Vol. 1 hala gelmedi bekliyorum 😭😭 aslinda bugun gelmesi lazimdi teslimat tarihini ertelediler. nedense gorunce almak istedim bilmiyorum. ama red hood lost daysi de istiyorum su siralar onu da alabilirmisim (jason icin degil talia icin istiyorum yanlis anlasilmasin. son zamanlarda jasona gicigim fanlari bana olum tehditleri atti)
Ece
tamamdır ronan tamamdır gray man tamamdır adam tamamdır blue tamamdır gansey tamamdır noah tamamdır glendower
Ece
A Knight of The Seven Kingdoms aldım o kadar güzel ki... çizimleri falan her şeyi çok güzel. müsait olabilsem okumaya başlardım ama daha donna tartt da okumak istiyorum. arkadaşlarım gizli tarih okuyor (yayyy) ben de Küçük Arkadaş aldım aşırı merak ediyorum ama okuyamam şu an. 4 kasıma sunumumu hazırlamam lazım ve bir kitap okumam lazım, o da Alice's Adventures in Wonderland, bugün lewis carroll hakkında 2 video izledim ve bana çok şey kattı, kitabı okurken bana çok yardımcı olacak şeyler öğrendim. metroda falan The Dream Thieves okuyorum zaten ve o da çok iyi gidiyor bayıldım. bir de The Little Prince var. ara sınavda bunun hakkında paragraf yazacağız. bu dönem okuyacağımız ve ekeştireceğimiz ikinci kitap ise #k:286161. UMARIM 4 kasıma kadar yetişir çünkü daha sunum bitmedi, kitabı okuyup incelemesini yapmam lazım. ondan sonra ecenin son dokunuşları... ve sunmaktan çok korkuyorum bir de puan verecek off
abi ronan ve kavinsky shipledim UMARIM kavinskyde bibokluk çıkmaz ☝️☝️
MAGGIIEEE MAKE RONAN KISS BOYS AND MY LIFE OS YOURSSS
Ece
hani hani hiç gelmiceksin ya
dtcfde self date yapıyorum 💋