2025 164. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2025 11:01
Sera varlıklı bir ailede büyümüş sanatçı kızımız. Sesinde meydana gelen rahatsızlıkla boğazında yumru oluşur, bunun şifasını en yakını Deniz ile doğduğu topraklara giderek şifalandırma çalışmalarıyla bulmaya çalışır, aile büyüklerinin yaşadığı taş konağın yer aldığı Kapadokya kimsenin bilmediği aile sırlarının açığa çıkmasını, Sera'nın şifalandırma çalışmasıyla dünyaya başka bir gözle bakmasını sağlarken, aile hikayelerinde ona anlatılmayanların bir sonraki nesile etkisini, tapınakta yaşadıkları ve orada gördüğü sembolün annesinin yüzüğünde de olması, sandıkta onu bekleyen Mısır mitleri ile bağlantılı emanetler ve bu emanetlerin işaret ettiği kitabevi, kitabevinde onu bekleyen eski arkadaşı araştırmacı kişilik Araz ve sırlarla dolu dedesini okuyoruz. Okurken sayfalar birbiri ardına öyle aktı ki devamının gelecek olması mutlu etti. Sera hem kendine hem de onun gibi olan zamanın bir yerinde hikayesi susturulmuş içindeki seslerini kaybetmiş ve henüz doğurulamamış parçasını yanlarında taşıyan insanların şifasına vesile olabilecek mi? Tüm bu yaşananların ardında neler var? Araz ve ailesi ile bağlantısı ne ? Sandıkta çıkan emanet nasıl Mısır mitleri ile bağlantılı? Son 122 yılda ilk kez Mısır piramitlerinin üzerinde aktif hale gelen Metatron enerjisi bu hikayenin neresinde? Keyif alarak okuduğum eseri gönülden tavsiye ederim #metatron #sedaeroğlu #destekyayınları @dileklekitap@dileklekitap @sedaerogluofficial @destekyayinlari ~ "O artık büyükannesi gibi kendi adına konuşamamış tüm kadınların, susturulmuş çocukların, bastırılmış ruhların sesiydi. Ve artık biliyordu; sesi ile sadece şarkı değil, yaşamı da yeniden yazabilirdi, hatta yazdırabilirdi de..." ~ "Belki de hayat, en büyük armağanını biz onu yanlış yerlerde aramayı bıraktığımızda sunuyordu. Belki de armağan, kendimizin dışında aradıklarımız değil, kendimize döndüğümüz andı." Kübra KabakcıKübra Kabakcı #birkelimelikitapokuyoruz
MetatronSeda Eroğlu · Destek Yayınları · 202513 okunma