Selammm
Ash, artık dedektiflikten uzaklaşıp sakin bir hayat kurmak isterken, acı bir haberle yeniden suç ve ölümün tam ortasında bulur kendini. 15 yaşındaki yeğeni Rachel ölü bulunmuştur. Resmî açıklama "aşırı doz" der, ama Ash'in kalbi başka bir şey söyler - bu ölümde bir terslik vardır.
Emirlere karşı gelerek kendi soruşturmasını başlatır. Fakat her adımında, gerçeğe yaklaştıkça çevresindekileri de tehlikenin içine sürüklediğini fark eder. Dosyayı elinden alıp yerine başka bir dedektif, Bowers' getirirler ama Ash vazgeçmez. Çünkü bu dava sadece bir soruşturma değil, bir vicdan mücadelesidir onun için.
Ash, vampirlere özenen gençlerin kanla karıştırılmış uyuşturucu kullandığı, sapkın bir çetenin izine düşer. Şehrin karanlık köşelerinde dönen bu kirli oyun, yalnızca Rachelin değil, belki de tüm ailesinin hayatını tehdit etmektedir. Zaman daralırken Ash hem kendi içindeki öfkeyle hem de dış dünyanın acımasız gerçekleriyle savaşır.
Ancak aksiyon sahnelerinin eksikliği, hikayenin potansiyelini tam olarak yansıtmasını engelliyor. Daha yüksek bir tempo, Ash'in iç çatısmalarıyla birlikte okuru soluksuz bırakacak bir etki yaratabilirdi. Konu olarak çok güçlü, duygusal yönü derin bir polisiye. Şimdi devam kitabını okuyacağım. Ama polisiye roman sevenlerin biraz yavan bulabileceği ama zaman geçirmek icin okunabilecek bir kitap
Kitapla kalın