İskender Pala’nın Aşk Hikayesi kitabını okurken kendimi hem bir romanın içinde hem de kendi kalbimin derinliklerinde buldum.Kitap sadece bir aşkı anlatmıyor aslında. Bazen bir ayrılığın sessizliğini, bazen kavuşmanın umudunu, bazen de aşkın insana kattığı olgunluğu anlatıyor.
İskender Pala’nın dili o kadar güzel ki, sanki kelimeleri kalemle değil, kalbiyle yazmış. Cümleler şiir gibi, bazı yerlerde durup tekrar okumak istedim. Aşkı anlatırken bile ağırlaşmıyor, aksine içten ve derin anlatıyor.
Ve kitabın sonunda… işte orada kalbim en çok sızladı. Çünkü beklediğim bir kavuşma yerine, bir kabulleniş vardı. O son sayfalarda anladım ki bazı aşk hikâyeleri mutlu bitmez ama yine de güzeldir. Çünkü sevgi, bazen ulaşamadan da insana çok şey öğretir. Kitabı bitirdiğimde gözlerim doldu ama içimde huzur vardı. Çünkü bu hikâye, sadece iki kişinin değil, her insanın kendi kalbiyle olan hikayesiydi.
İskender Pala yine kelimeleriyle kalbe dokunmuş.
Bu kitabı Hilâl☾ ablam önerdi iyikide önermiş çok güzel bir kitap sonu hüzünle bitmesine rağmen @__Mutena olarak çok beğendik
Sevgi, bazen yerine ulaşamadığında da çok şey öğretir...Ne güzel bir çıkarım✨️ Emeğine sağlık canım benim, çok güzel olmuş🤌🩷🪽 Beraber nicelerini okumak nasip olsun💐