2025 314. kitabı
𝐅𝐄𝐑𝐈̇𝐃𝐄 Herkese Merhabalar... Bugün sizlere yepyeni bir kitap ile geldim. Yazarın kalemini tanıyor ve seviyorum. Bu kitabını da severek okudum. Yalnızca başlarda biraz hızlıydı ne çabuk oldu bitti zaman ne çabuk geçti, atlatıldı demeden edemedim ama sonra asıl karakterimiz gelince tabi okumaya da doyamadım ve onları çok sevdim. Unutmadan yetişkin okurlar için olduğunu söyleyeyim. Bir kadın anne olamayınca neden yarım sayılıyordu? Anne olmak illa doğurmak mıydı? Bir çift evlenınce çocuk olmayınca illa tek kusurlu kadın mıydı? Ahh ahh öyle çok sorular var,öyle uzayıp gider ki neyse neyse... Feride ahh Feride severek evlenmiş sevildiğini sanan bir kadın ve çocuğu olmayınca üzerine kuma getirilmek istenir. Üstelik yüzüne karşı zaten senden önce de vardı seninle evlendim ama görüşmeye devam ettim denmesi o kadının da razı olup gelmesi. Feride istemedi ben giderim dedi ve başını dik tutup kendi ayakları üzerinde durdu. Anne ve babasını bu süreçte kaybetmişti zaten yokluk içinde olunca Feride çalışmak zorunda kaldı. Onun şansı karşısına Timur gibi bir adam çıkmasıydı. Feride başlarda olmaz dedi ben eksiğim mutlu olamayız. Adam gibi adam olan Timur sevdi, sabretti,bekledi ve muradına erdi. Timur'un ailesi zengin ve aşiret olsa da istemeyiz kusurlu görülen kadını demedi. Eğer alıp sonra laf edersen seni yok sayar onu kızımız biliriz dedi. Ahh bu az görülen bir şey ki çok güzeldi. Babasının babalığı sözleri harikaydı tabi annesinin de öyle. Kötüler durmadı oyunlarını oynadı. Onlar ne kadar kurup oynasa da Allah'ın onlar için yazdığı kaderi bilemezlerdi. Mucize gerekliydi bunun için bolca da sabır. Güzel şeyler zaman almıştı ama sonunda gelmişti ya daha ne olsundu... Feride ve Timur Çelebi'nin hikâyesi sizi sarıp sarmalayacak. Kızacağınız, sövmek isteyeceğiniz karakterler, sahneler olacak o zaman yazın bana onları konuşalım rahatlayalım benimde içimde kalmasın #feride #seldacacomments #parolayayinlari
FerideNuray Ergen · Parola Yayınları · 202592 okunma