1. KİTAP: BEDEN
2025 16. kitabı
Eğer beden, biyoloji, sağlık ve insan doğasına dair düşünen bir bakış açısına merakınız varsa, bu kitap size çok katkı sağlar. Ancak “mutlaka yapmanız gerekenler” listesi çıkarmak yerine, fikrinizi şekillendirmek isteyenler için daha uygun. Benim önerim: önce bu kitabı okuyun, ardından serinin diğer kitaplarına (örneğin İlişkiler ve Stres, Sınırları Aşmak) geçin; arka arkaya okudukça yazarın bakış açısının bütünü daha net kavranabilir. Güçlü yanlar: Anlaşılır, akıcı bir anlatım. Bilimsel kavramları günlük yaşama bağlayan örneklerle zenginleştirilmiş olması. Sorgulayıcı yaklaşım; okuyucuya zaman zaman “siz de düşünün” havası bırakması. Zayıf noktalar / eleştiriler: Bazı yerlerde iddialar ya da öneriler için kaynak gösterimi sınırlı; okuyucuyu daha derin araştırma yapmaya yönlendiriyor. Her okuyucuya hitap etmeyebilir; özellikle “bilimsel popüler kitap” anlayışını sevenler için ideal, ancak “kesin reçeteler” arayanlara belirsiz gelebilir. Sinan Canan mentalpower
İFA: İnsanın Fabrika Ayarları - 1. KitapSinan Canan · Tuti Kitap · 20195,4bin okunma