2025 8. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2025 23:55
Öncelikle kitaba başlamadan önce buradaki incelemelere bir baktım. Normalde çok yaptığım bir şey değildir ama kötü yorumları gördüğüm için oldukça merak ettim diğer okurlar ne düşünmüş diye. Burada gördüğüm incelemeler de gördüğüm yorumlardan çok da farklı değildi açıkçası. Fakat ben çoğu okurun aksine oldukça güzel işlendiğini düşünüyorum kitabın. Arka kapakta da görüleceği üzere kitabın türü masal, yani klasik Ahmet Ümit kitabından farklı bir şey okuyacağımız çok belli. Açıkçası beni kitap çok mutlu etti çünkü hem çocuklar için bir masal okumuş gibiydim, hem de ince mesajlar veren (çok da derinliği olmayan) yetişkinler için bir masal okumuş gibiydim. O sebeple okuyanların ne gibi bir beklentiyle kitabı okuduklarını anlayamadım. Ben aşağı yukarı böyle bir şey okuyacağımı tahmin etmiştim. Üstelik uzun bir süre sonra okuduğumuz dünya klasiklerinin veya güncel kitapların dışında böyle bir eser beni hem dinlendirdi, hem de keyiflendirdi. Ben çok severek okudum. Diğer okuyan herkese de keyifli okumalar dilerim <3
Bir Aşk MasalıAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 202212,8bin okunma
güzel bir paylaşım olmuş, kaleminize sağlık.
mel
Tesekkur ediyorum 🙏🏼