Merhaba kitap sever dostlarim
Yağmur Kutsal'ın kalemini daha önceki eserlerinden biliyorum ve bu kitabı okumak için de inanılmaz bir heyecanım vardı. Yine beni şaşırtmadı!
Sevgili yazarımız Yağmur Kutsal Paris'in Kalbindeki İnci'si ile 1770'ler Paris'ine, sınıf farklılıklarının keskin olduğu, tutkulu ve imkansız bir aşkın hikayesine daldım.
Yazarın o dönemin atmosferini, karakterlerin iç dünyasındaki çalkantıları yansıtma biçimine bir kez daha hayran kaldım. Özellikle Alain ve Genevieve'in saf aşkının, Henri gibi bir karakterin hırsı ve entrikalarıyla nasıl sınandığını okumak çok etkileyiciydi. Duygusal yoğunluğu o kadar yüksekti ki, kimi zaman sayfaları öfkeyle, kimi zaman umutla çevirdim.
Kitabın Louis üzerinden geçmişteki sırları çözme çabası da hikayeye ayrı bir gizem ve merak katmış. Bu, sadece bir aşk romanı değil, aynı zamanda yıllarca saklanmış bir gerçeğin peşine düşme hikayesi.
Eğer yazarın diğer eserlerini sevdiyseniz,yada kalemiyle tanışmadıysanız mutlaka tanışın. Diğer kitaplarinda olduğu gibi bu kitapla da o kendine has, akıcı ve dönem ruhunu başarıyla yansıtan kalemiyle yeniden buluşmuş olacaksınız.
Yazar, geçmiş ve günümüz arasında öyle güzel bir köprü kurmuş ki,ben okurken çok keyif aldım ve bir solukta bitirdim. Kesinlikle okunmaya değer, kalbinize dokunacak bir eser!
@yagmurkutsall
@ikinciadamyayinevi
Semra
#parisinkalbindekiinci #engelsizizokurlaokuyoruz #yagmurutkutsal #okudumbitti #kitaptavsiyesi #dönemromanı #aşk #roman #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #mertveduruileokumazamani #mertvedurununannesininkitaplari #kitaptutkunuayse