···Okunma: 12 Ekim 2025 00:00 Gelecek bir zamanda geçen kitapta ailesinin tutuklanmasından sonra Alenna onaltı yaşına gelince potansiyel suçluları belirleyen testte başarısız olmasıyla onun da yolu belli olmuştur. Testi geçemeyenler direk Çark adasına gönderilmiştir. Burada yaşamları en fazla iki yıldır.
Serinin üçüncü kitabı “Darbe” de Alfa adasına geri dönen Alenna ve Liam kapsüllere konduktan sonra dondurulan insanları gezginler grubunun da onlara yardım etmesiyle kurtarmaya çalışırlar. Ekip tekrar birleşir ve adada ortam sakinleşmiştir.
Şimdi Birleşmiş Kuzey İttifakı’na dönüp otoriter hükümeti devirmeleri gerekmektedir.
Bu arada hükümet bir çok biyolojik silahlar üretip genetiğiyle oynanan devasa insanlar daha doğrusu mutantlar vardır bunların arasında.
Alenna ve arkadaşları tüm bunları başarabilecek mi? Devrimi gerçekleştirebilecekler mi?
Bu üçüncü kitapta insanlara yapılan insanlık dışı hareketler beni çok germesine rağmen akıcı olmasıyla birlikte yüksek temposuyla da kitap kendini okutturdu.
Keyifle okuyun, kitap ve sevgiyle kalın.