2025 122. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2025 14:01
Hellooooo Beklenmedik bir anda kitaplığıma dahil olan bir seri getirdim sizlere. Serinin ilk kitabı Ruhum Onda Kaldı. Kitabın ismi konuyla o kadar bağlantılı ki yazar yayınevini tebrik etmeli, lakin orjinalindense bu isim on numara beş yıldız olmuş. New Orleans'ın en zenginlerinden ve en mafyatiği olan Lachlan Gage ve onun hastanesinde çalışan hemşire Cate Holloway'in hikayesini okuyoruz. Cate ve üvey kardeşi epey zorlu şartlar altında bir çocukluk geçirmiş. Ama azimli kızımız bu böyle gitmez deyip okuyup hemşire oluyor. Ancak sorunlu erkek kardeş bulaşmaması gereken kişilere (Gage ailesine) bulaşınca onu bu zor durumdan kurtarmak ise yine Cate kalıyor. Bilmeden ve farkında olmadan Lach ile bir araya gelip ruhunu kardeşinin canıyla takas edecek bir anlaşma yapıyor. Sonradan pişman olsada atı alan Üsküdarı geçiyor. Lach'ın ise sırları, sorunları ve sorumlu olduğu kişiler o kadar çok ki hangi birinin peşine düşsün de korusun bilemedik. Lach Yeraltı Sarayının kralı, kendisi yüzlerce yıldır yaşayan bir fey. Penumbrası (varisi gibi birşey ama anlamı ve işi epeyce havalı) Roark ile Şehri New Orleans insanlarını, gücünü, ailesini ve krallığını korumaya adamış. Korkusuzca ona hesap soran insan Cate dengesini epey sarsıyor ama onda çok daha başka birşey var. Maalesef bunu bu kitapta tam anlamıyla çözemiyoruz ki bunun için ikinci kitabın hızlıca bize ulaşması gerek. Ayriyeten Astral, Cehennem, Kutsal, ve Toprak Sarayları ve onların krallarından Cate'i korumamız gerek. Cate ile olan yakınlaşması, romantizme doğru ilerleyişleri, Lachlan'ın kardeşlerini ve hikayelerini kısaca herşeyiyle sevdiğim bir kitap oldu. Kitabın gidişatını az çok tahmin ettim diye düşünürken herşey o kadar başka bir boyuta taşındı ki bir anda neydi ne oldu boyutuna geçtim. O son sayfaları asla tahmin etmiyordum asla! Yazar umarım ikinci kitapta olayları olması gerektiği yöne hemen çeker! Zira bu Lachlan beni üzer! Vahşi Av'ın ortasında kaldığımız bir son ile oturdum ikinci kitabın yolunu gözlüyorum. Sevgili yayınevim beni bekletmemen acil gereken konular var. Fantastik ve paranormal kitapları seviyorsanız keyifle önereceğim bir kitap Mutlala alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Ruhum Onda KaldıGeneva Lee · Ephesus Yayınları · 202572 okunma
Paranormal derken korkulu şeyler var mı kitapta? Korkunç yada gerici kitaplar okuyamıyorum da :/
KitapRüyası
Öyle korkutucu ya da gerilim doludan ziyade fantastik bir paranormallik vardı
Emeğinize sağlık, keyifle okudum.
KitapRüyası
Teşekkürler 💜