Everly zorlu bir çocukluk geçirmiştir. Babasının onu çocuk yaşta terk edip iki çocuklu başka bir kadınla evlilik yapması aralarındaki bağın zayıflamasına neden olur. Aradan geçen zamanın ardından babası kalp yetmezliği tehşisiyle Everly'ni tekrar görmek ister. Kızıyla aralarında oluşan soğuklu bitirmeyi arzu eder. Hiçbir şey kolay olmayacaktır.
Babasının ortak olduğu ünlü spor salonunda çalışmaya başlayan Everly, babasını daha iyi tanımaya çalışır. Aynı zamanda salonun diğer ortağı olan Declan'la tanışması tuhaf bir gerilime neden olur. Kötü bir elektirik diyebilir miyiz? Hemen yargı yapmayın, henüz aralarındaki gerilim hattının evrilme süreci var. Tüm bunlar olurken Everly'nin babası kalp yetmezliği savaşını kaybedip kızına bir miras bırakacaktır. Son arzusu spor salonundaki boşalan koltuğa oturmasını ister. Fakat tek bir şartla; Declan'la evlenecektir. Bekleyin; bu kadar kolay ilerlemeyecek. Çünkü bu kez kadın karakterin çetin bir karakter olması bizi biraz sinirlendirebilir.
Kesinlikle akıcı, eğlenceli ve temposunu hiç düşürmeyen bir metindi. Eğer biraz eğlenceyle karışık anlaşmalı evlilik teması arıyorsanız okumanız için iyi bir tercih olabilir. Elbette yetişkin okurlar için önerim geçerlidir.
#sadakatveihanetarasında #betweencommitmentandbetrayal #shainrose #olimposyayınları