Yüreğime dokundu desem…
2025 6. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2025 19:52
Bu kitabı bana kırtasiyeci bir abi hediye olarak vermişti… öyle çok bir beklentim yoktu. Ama bir başlayayım demiştim. Bitirdim, hem de çok hızlı bir şekilde. Ve şimdi farkediyorum ki benim içim çok başka bir dünyaydı. Bilmiyorum bu hissettiklerimi sözlerle anlatabilir miyim? …Ama bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Kitabın ana karakteri olan Alime ile aynı duyguları çoğu kez taşımamız da beni çok etkilemiş olabilir. Ama Alime benim gibi değildi, her ne olursa olsun Allah’a sığınmayı başardı. O’ndan diledi O’na dua etti. Ve Rabbim ne yücedir ki onun sesine kulak verdi. Ve Alime’nin bu mücadelesi, bu bağlılığı, bu…imanı kendimden utandırdı açıkçası. Bazen ne kadar çok dünya hayatına kapıldığımızı farkettim insanlar olarak… oysa asıl sonsuz hayat, öbür hayatken. O kırtasiyeci abinin bana bu kitabı vermesinin arkasında da bir güç olduğuna inanıyorum… belki de bu bana Rabbimden gelen bir mesajdı ve o abi bana bunu vermeseydi ,ben ne bu kitabı okuyabilecektim ne bu sıkışan kalbimi ferahlatıp düşüncelerime cevap bulabilecektim. O yüzden buradan hem o abiye hem de yazara teşekkür etmek istiyorum. Özellikle “kalbi daralan” ve “umudunu yitiren” gençlere bir ışık, bir yol gösterdiği için…her cümlesiyle çok güzeldi… Son UmutSon Umut Halit ErtuğrulHalit Ertuğrul
Din
Son UmutHalit Ertuğrul · Nesil Yayınları · 2019515 okunma