2024 56. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2024 00:00
"O bir kaya ise bende okyanusum. Onu defalarca yontacak, ondan her seferinde bir çakıl taşı koparacaktim. Ta ki onu parçalayıp yutana kadar." Herkese selamlar Mafyatik kurguya sahip bir serinin ilk kitabi olan #zalimprens kitabının yorumu ile geldim. Beklentisiz ve konusunun ne olduğunu dahi bilmeden okumakla iyi yapmışım. Zira kitap anlaşmalı evlilik ve nefretten aşka temalarina sahipti ve kisa olusundan midir nedir türünde en hafif kalan kitaplardandi bana gore. Yazarin akici bir anlatimi vardı ve konu bütünlüğüne bakildigi zaman aslinda keyifliydide. Ayrica kitap ikili anlatima sahipti. Ana karakterlerin birbirlerine karşı takindiklari tavırları okumak eğlenceliydi aslinda bir yerde. Cunku ikili arasındaki ilk baslarda bulunan nefret hissi çok gerçekciydi. Hatta sonradan gelişen tutkuda hissedilebilir boyuttaydi fakat aşk yoktu. Vardiysada sonunda oldu ama o kısımda çabucak geçtiği için birsey anlamadım. Isin ozu kitabi ne sevdim ne de sevmedim. Beklentisiz ve kafa dagitmalik ya da bu türde okuma yapmaya başlamak için kitap arayisindaysaniz #zalimprens uygun bir seçenek olacaktır. Ben tabi ki seriye devam edecegim. Minnoş Nessa'nin hikayesi olacak ve onu cok merak ediyorum. Aida, Amerika'da yıllardır rekabet ve düşmanlık halinde bulunan iki yeraltı ailesinden birinin tek kızıdır. Abileri ile düşman ailenin evinde yapılan partiye davetsiz katılırlar ve evin içinde gezerken kendini bir anda bir kütüphanede bulur. O sirada Callum'da evindeki partiden sıkılmıştır ve kütüphaneye geçerek işlerini yapmaya karar verir. Aida gelen kişiyi görünce oradan kaçmak için küçük bir dikkat dağınıklığı yaratmak ister ama bir anda odayı tutusturur ve o karışıkliktan faydalanarak bir cep saatini de çalıp oradan kaçar. Callum ise ne olduğunu anlayamadan evden kaçan kızı ve çaldığı şeyi fark edince onun peşine düşer. Aida'yi abisi Sebastian ile birlikte bulur ve aralarinda bir kavga yaşanır. Ancak bu kavgada Sebastian'in bacağı kırılır. Tüm bu yaşananlar ailelere sirayet eder ve iki ailenin reisi olan babalar hem düşmanlık sona ersin hem de aralarında bir bağ oluşsun diye Aida ve Callum'un evlenmesine karar verirler. Zalim Prens Sophie Lark
Zalim PrensSophie Lark · Nemesis Kitap · 2024602 okunma
güzel bir paylaşım olmuş, kaleminize sağlık.