·528 syf.····Okunma: 23 Ekim 2025 19:21 Helloo
2025 yılıma damga vuran, uzunca süre kalbimde yer edecek olan o seriye veda ediyorum.
İlk kitap çok güzeldi, ikinci kitap muhteşemdi lâkin o ikinci kitabın sonunda yaşadığım şok benim başımı eğmemişti benim başımı yere düşürmüştü.
Ve aylar sonra üçüncü kitaba tüm bu hissi duygularla başlayıp bitirdim.
Kai, kardeşi ve yeni kralı Kitt’in buyruğuyla hayatının en büyük acısını ve belkide kaybını yaşar. Şimdi ilk iki kitabı okumayanlar için spoiler olmasın ama o duyuru benimde asla beklediğim bir duyuru değildi.
Kitt'in yaşadığı deliliği ikinci kitaptan itibaren takip ediyorduk. Bu kitapta daha sakinleşmiş daha aklı başında olması yüreğime birazcık su serpti.
Aldığı yeni kararlar Kai ve Paedyn'i zor durumlara soksada ne Kai ne de Pae Kitt'den vazgeçmiyor. Şimdi zaman Sıradanlarla Seçilmişlerin bir arada yaşamaya başlaması ve kaynaşması.Kitt'in büyük planları var ve bu planından da asla vazgeçmiyor. Hal böyle olunca Kai ve Pae'de Kitt'e destek oluyor (olmak zorunda kalıyor da diyebiliriz)
Şimdi bu kitap kesinlikle ilk iki kitabın anca getir götürünü yapar. 300 sayfaya kadar abartısız dümdüz okudum. Neyseki Pae yeniden sınavlara girmek zorunda kalıyorda arada Sarayın dışına çıkabiliyoruz.
Tabii bir de Kai'nin imkansıza evrilen aşkını okuyoruz da aşk acısıyla beraber "ayiiii ne de güzel seviyor keşke benim olsa" diyip ruhumuza heyecanı katarak okumanın keyfini çıkarabiliyoruz.
Final kitabı olmasından mıdır nedir okurken sürekli tekrara düşmesi yorucuydu, canım Malakai'm ve son 100 sayfa olmasa yerden yere vurabileceğim bir kitap bile olabilirdi.
Sonlara doğru ortaya dökülen gizli sırlar ve yanlış bildiğimiz doğrular kitabı çok başka boyuta taşıdı.
Bu kitapta MalaKai'mi ne kadar sevdiysem Pae'den o kadar nefret ettim. Tebrikler büyük başarı
Herşeye rağmen iyi iyi ki tanıdım iyi ki okudum seni.
Ve iyi ki hayatımdan İnfazcım Malaki Azer geçti.
Tereddütsüz alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle