Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun!
⚠️Hiçbir şartı yoktur. Yoruma katıldım yazmanız ya da " 🇹🇷 " bırakmanız yeterlidir. Günün anlam ve önemine özel "6 OKURA" Şermin Yaşar ve İlber Ortaylı'nın birlikte kaleme aldıkları Cumhuriyet'in İlk SabahıCumhuriyet'in İlk Sabahı kitabını hediye etmek istiyorum. 📕
Cumhuriyet Bayramı Çekilişi
38,6bin Gösterim
Mikail Balcı
ÇEKİLİŞ SONUÇLANMIŞTIR! Cumhuriyet'in İlk SabahıCumhuriyet'in İlk Sabahı kitabını kazanan okurlar, Ekşi limonEkşi limon, Emine BenEmine Ben, SümeyyeSümeyye, HAKAN ÖZERHAKAN ÖZER, ErtuğrulErtuğrul, Ayşegül Topcu SesliAyşegül Topcu Sesli olmuştur. Tam adres bilgilerinizi bana ulaştırmanız durumunda gönderim sağlanacaktır. Kıymetli yazarımız Gülşah YükselGülşah Yüksel'in imzalı kitabını kazanan okur @Akgull1 olmuştur. Yazarımıza adres bilginizi ulaştırmanız yeterlidir. Çekilişe 5 kitapla destek veren Gökçe S.Gökçe S. Hanım'a yürekten teşekkür ediyor, Cumhuriyetimizin daha nice yıllarını görmeyi umut ediyorum. 🇹🇷
Mesaj atamadım bana dönüş sağlayabilir misiniz?
Mikail Balcı
GÜNCELLEME! Gökçe S.Gökçe S. Hanım'ın katkılarıyla 1 yerine 6 okura kitap hediye edilecektir. Kendisine teşekkür ederiz! 😊🙏🇹🇷
Mikail Balcı
📌Kitaplar doğrudan Kitapyurdu.comKitapyurdu.com'dan adresinize, kargosu ödenmiş olarak gönderilecektir. En geç yarın gece açıklarım.
Mikail Balcı
GÜNCELLEME! Bir yazarımız da - Gülşah YükselGülşah Yüksel - kendi kitabı ile çekilişe destek vermek istedi. Kendisine teşekkür ederiz.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor