2018 15. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2018 01:47
Yazarımızın anlatımı sohbet edasında...Kitabın konusu ciddi olmasına rağmen üslup kitabı çok akıcı, anlaşılır ve eğlenceli bir hale getiriyor. Ayrıca kitabın içindeki çizimler de anlatım için son derece destekleyici. Konusu ise bilimin yeni tanıştığı ve üzerinde çalışmaların devam ettiği "mikrobiyota" yani tüm vücudumuzda çok ciddi bir sayıda yaşayan mikroorganizmalar ve özellikle bağırsaklarımızda yaşıyor olanlar. Ve mikrobiyotamızın, karar mekanizmamız, ruh halimiz gibi bugüne kadar yalnızca beynimizin hükmünde olduğunu sandığımız pek çok konuda söz sahibi olmaları. Beslenme şeklimizin tüm bunlar üzerindeki etkileri... Oldukça ilgi çekici ve zevkle okunan bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim. - Ayrıca benim Serkan Karaismailoğlu'nu ilk keşfim instagram hesabı ile oldu ve ardından da YouTube hesabında (ortapia) çektiği kısa videoları takip etmem ile devam etti. O mecralardan da takip etmenizi tavsiye ederim. Oldukça faydalı paylaşımları var.
Bilim
Beyinde Ararken Bağırsakta BuldumSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 20178,6bin okunma