Zamana ve mantığa meydan okuyan aşkı anlatan o kitap
2025 20. kitabı
#okudumbitti "Birini kaybetmek ölüm değil bazen...Unutulmak, ölmeden gömülmektir." Merhaba kitap dostlarım.@zamaninotesindekiask tarafından yazılan Ange Yayınları tarafından yayımlanan, zamanın ötesinden bir aşk hikayesini anlatan eserle geldim bugün. Zamansız bir aşkın, bilimle mühürlendiği günlük niteliğinde bir eser. 60 sayfalık kitapta yazar zamanı,aşkı ve bilim kurguyu birleştirerek okuması keyifli bir kitap kaleme almış.Yazar resmen zamana ve mantığa çatmış. Kitabın konusuna gelince 2125 yılında yaşayan yüksek teknolojiye sahip bir bilim insanı olan Arda Tanrıkulu ile onun yüz yıl gerisinde olan yani 2025 yılında yaşayan kitapçı Elif Nur Kaya'nın imkânsız gibi görünen aşklarını anlatıyor.Arda Tanrıkulu'nun 2025 yılında yaşayan Elif Nur'un hologramı ile karşılaşınca mantığı duruyor ve kalbi ile bir karar verip geri dönüşü olmayan bir bilim yolculuğuna çıkmayı göze alıyor. Bu hikâyede zaman aslında bir engel gibi görünse de aslında sadece geçilmesi gerekli bir geçit niteliğinde.Eserde aşk zamanın sınırlarını aşıyor ve farklı yıllarda yaşayan iki kişi bilimsel bir deney sonucunda birbirleriyle temas kuruyor ve ortaya karasevda dediğimiz türden bir aşk çıkıyor. Yazar eserinde kuantum fiziği,evrenler arası iletişim gibi güçlü temalardan yararlanmış.Bilim kurgu türünde eserleri çok sık okumasam da bu eser oldukça ilgimi çekti. Bilim kurgu okumaktan çekinen her okuyucu bence böyle bir kitapla başlamalı okumaya. Kitabı okumama vesile olan sevgili kitap dostlarım Seher Koyunlu ve Serpil Meriç 'e çok teşekkür ediyorum @zamaninotesindekiask Ange Yayınları Serpil Meriç Seher Koyunlu #kitap41 #kitaptavsiyesi
Zamanın Ötesindeki AşkAbdurrahman Avcı · Ange Yayınları · 202543 okunma