Puan vermedi·368 syf.··Beğendi
···Okunma: 03 Kasım 2025 09:15 Bugün size beni çok eğlendiren okurken kahkahalar attığım Cennette Problem Var kitabının yorumuyla geldim. Yazarın kalemini seviyorum. Sahte Balayı kitabı favorimdi bu kitaba kadar. Bu kitapta öyle bir kadın karakter var ki kitabın kesinlikle yıldızı kendisiydi. Hadi size Anna ve Liam'ın hikayesinden bahsedeyim.
Anna üniversitedeyken uygun fiyatlı bir ev arıyordu. En yakın arkadaşının erkek kardeşide böyle bir ev bulmuş fakat evlilik şartı aranıyordu. Bu sayede bir araya gelen ikili sahte evlilik yaparak 2 yıl aynı evde yaşadılar. Birbirlerini neredeyse hiç görmeyen çiftimiz mezun olunca boşanma belgelerini imzalamış herkes kendi yoluna gitmişti.
Aradan üç yıl geçmiş Liam üniversitede profesör Anna ise resimleri zor satan, markette kasiyerlik yaparak geçinmeye çalışıyordu. Liam, market zincirleri olan ailenin dört çocuğundan biriydi. Kardeşleri babaların yanında çalışırken o bununla hiç ilgilenmiyordu. Ama ortada bir miras vardı. Büyükbabası her toruna büyük bir para bırakmıştı ve Liam'ın bu parayı alması gerekiyordu. Mirası alabilmesi için beş yıllık bir evliliği olması gerekiyordu. Üstüne kız kardeşinin düğünü içinde yanında eşini de götürmesi gerekiyordu. Boşanmadığı eşi Anna ile rol yapmak ne kadar zor olabilirdi ki
Anna harika biriydi. Liam'ın kasıntı anne ve babasıyla olan konuşmaları, çocuklarla olan iletişimi ve eğlenceli kişiyle harika biriydi. Liam bu aileden nasıl çıkmış diyorsunuz. Tabiki ortalık karışacak, ikisinin arasında tutku zirve yapacak ve siz bu kitabı okurken çok keyif alacaksınız.
Canınız mı sıkkın, keyfiniz mi yok o zaman kesinlikle size çok iyi gelecek bu kitap. Kesinlikle tavsiyemdir.