2018 18. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2018 21:23
Özlediğim için tekrardan okumaya karar verdiğim bir kitaptı. Fantastikler arasında yeri sağlam olan bu seriyi okumayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Okumayan varsa da hemen okusun çünkü gerçekten bu kadar popüler olmasının tek nedeni fantastik olması değil. Serinin benim için çok ayrı bir yeri vardır. Zaten filmleriyle her zaman yanımda olan serinin kitaplarını okumak istememle maceram başladı. Sadece bu kitap için söyleyebileceğim şey harika bir giriş kitabı olmasıdır. Kısa sürükleyici ve öz. Dışarıdan bakılınca çocuk kitabı gibi görülse de artık bu sığ görüşün de ortadan kalktığını düşünüyorum ( Neden 'çocuk kitabı' tabiri hakaret olarak kullanılır ki?) Bu serinin bir çocuk kitabı olmaması kitabın çocuklar için uygun olmadığı anlamına gelmiyor. Sonraki kitaplarda her ne kadar konu derinlelşse ve ölümler artsa da her yaştan ve her tipte insana hitap eden bu seriyi hala okumadıysanız acilen okumanızı tavsiye ederim.
Harry Potter ve Felsefe TaşıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202065bin okunma
Harry Potter candır :))