2025 133. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2025 20:36
Hello Bir güzelliklerin daha sonuna gelmenin deriiiin üzüntüsü var bende. Carmichael ailesinin evlatlığı olarak yedinci kardeş kontenjanından dahil olduğum canım aileye veda ettim. Moss'la Brooke, Maddox'la Ashley, Jess'le Pippa ve Banks'le Sara. Şimdi sora Foxx'la Bianca'da.. Peki benle kim Allah'ım benle kim?! Taa ilk kitaptan beridir büyük gizemlerle aklımızı başımızdan alan Foxx tüm sırları Kıvılcım ile son buluyor. Hikayesi tahmin ettiğim gibi tam Foxx'luktu. Okuyacak olan arkadaşlara tabiki bu gizemi açıklamayacağım ama okuyucu olarak beni ziyadesiyle tatmin etti. Kızımız Bianca'yı da çok sevdim. Onun ailesinin de serisi varmış. Kim bilir belki onuda okuruz. Özetle serinin diğer kitapları gibi bunda da hikayeyi ve karakterleri çok sevdim. Tabiki okuyun diyeceğim ama kurguyu ve karakterleri bir kenara koyarsak kitabın edisyonu o kadar kötüydü ki diyecem söz bulamıyorum. Şu kitapların artık cidden son okumasını yapın! Hayır yapılıyorsa da yanlış adres demektir. Bu kadar çok kelime hatası bir kitapta nasıl bu kadar çok olabilir aklım almıyor! Sizin dünya kadar emeğinize bizimde paramıza yazık.
KıvılcımAdriana Locke · Nox Yayınları · 202585 okunma